Ankara İşçi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: İşçi
Ankara / Çankaya İlim Elektronik

DİGİTURK YETKİLİ TEKNİK SERVİSİMİZE ÇANAK ANTEN UYDU SİSTEMLERİNDE ,DENEYİMLİ EN AZ B SINIFI EHLİYETİ OLUP AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN PERSONELLER ALINACAKTIR. MAAŞ+SGK+YEMEK+YOL+PRİM..

Ankara / Yenimahalle Serhat Kozmetik

üretim yeri sorumlulugunu alabılecek. 40 yaşını aşmamış eleman alınacaktır...

Ankara / Mamak Mtb Sistem Asansor

Firmamız da çalışacak asansör usta ve kalfaları alınacak..

Aranan Nitelikler Alanında en az 2 yıl deneyimli, Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe özen gösteren, Sağlık durumu mutfakta çalışmaya uygun, Esnek çalışma saatlerine uyumlu ve ekip çalışmasına yatkın, Askerlik hizmetini tama..

Firmamız Bünyesinde Çalışmak Üzere Tornacı Alınacaktır..

Ankara / Tümü Hürriyet Grubu

İş TanımıHürriyet Grubu bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ilk üç gazete baskı tesislerinden biri olan “Doğan Printing Center” Ankara Tesisi’nde görevlendirilmek üzere Baskı Operatörleri aranmaktadır...

Ankara / Yenimahalle Noorwood Ahşap Tasarım

Fabrikamızda; Mobilya İmalat ve Montaj Departmanlarına (mutfak,banyo,ray dolap vs ve iç kapı imalatı), Deneyimli,Deneyimsiz Takım ruhu ve imalat ürün kalitesini benimseyen “ TAKIM” ARKADAŞLARI ARIYORUZ... ( Siteler ve Sincan Tarafına Servisimiz Vardır.)..

Ankara / Altındağ Öz Aras Tekstil

ULUS'taki atölyemize Overlokçu ve Reçmeci alınacaktır...

Ankara / Tümü CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Ankara, Akyurt'da bulunan yem fabrikasında görevlendirilmek üzere " İŞÇİ" arıyoruz. 18 - 40 yaşları arasında, Ankara Akyurt bölgesinde çalışabilecek, 08:00 - 16:00 / 16:00 - 24:00 vardiya sistemi..

Ankara / Yenimahalle Kolaş Alüminyum A. Ş.

Minimum 2 yıl alüminyum giydirme cephe ve doğrama imalatı deneyimi olan Takım çalışmasına yatkın, bilgi aktarımı ve iletişimi kuvvetli Askerliğini tamamlamış Bay..