Ankara İşçi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: İşçi
Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıUydu Projelerinde, Isıl Tasarım ve Isıl Analiz Faaliyetleri yürütmek, Uydu/Uzay Yapılarının Isıl Matematiksel Modellerini hazırlamak, Isıl Analizlerini gerçekleştirmek ve Analiz Raporlarını hazırlamak üzere Ar-Ge Personeli (Isıl Tasarım Mühendisi..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıYürütülmekte olan projeler kapsamında, Gözlem Sistemleri Donanım Entegrasyon Faaliyetlerini yürütecek, Kontrol Yazılımları geliştirecek, Görüntüleme Sistemleri ile Gözlem İstasyonlarında yer alan diğer ekipmanların Donanım ve Yazılım Arayüzlerini kullanabilecek, ..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıUydu Projelerinde, Uydu Yörüngelerinin Hesaplanması, Analiz ve Tasarımının Yapılması ve kullanılan sistemlerin iyileştirilmesi için Yörünge Mekaniği konusunda araştırma yapmak ve Algoritma geliştirmek, geliştirilen Algoritmaların Java ile mevcut Yazılım Sisteminde ça..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıUydu Projelerinde, Uydu Yörüngelerinin Hesaplanması, Analiz ve Tasarımının Yapılması ve kullanılan sistemlerin iyileştirilmesi amacıyla; Yörünge Mekaniği konusunda araştırma yapmak, Algoritma geliştirmek, geliştirilen Algoritmaların Java ile mevcut Yazılım Sisteminde..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıHava Platformu Projelerinde, Yapısal Tasarım gerçekleştirmek, Hava Platform Yapılarının Üretim Teknikleri, Montaj Yöntemleri, Tolerans Analizi ve Teknik Resim Hazırlama konularında çalışmak üzere Ar-Ge Personeli (Yapısal Tasarım Mühendisi) istihdam e..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıHava Platformu Projelerinde, İnsansız Hava Aracının aviyonik sistem tasarım, geliştirme ve test aşamalarını gerçekleştirmek, uçuş kontrol için gerekli olan yazılımları geliştirmek, aviyonik sistemlerin (Embedded GPS-INS, Pitot-Statik Sistemler, AOA, AOS, güç sistemi,..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıYürütülmekte olan projeler kapsamında Hadoop Dağıtık Hesaplama Yazılım Geliştirme çalışmalarında görev almak üzere Ar-Ge Personeli istihdam edilecektir.   Adaylarda Aranacak Özel Koşullar a)Yükseköğretim Kurum..

İş TanımıBaşvurularınızı telefonla arayarak YAPMAYINIZ. Direk ilan üzerinden yada Web sitemizin İK bölümünden veya aşağıdaki mail adresine resimli cv leriniz ile başvuruda bulunabilirsiniz. http://www.pa..

İş TanımıBaşvurularınızı telefonla arayarak YAPMAYINIZ. Direk ilan üzerinden yada Web sitemizin İK bölümünden veya aşağıdaki mail adresine resimli cv leriniz ile başvuruda bulunabilirsiniz. http://www.palmemakin..

İş TanımıHafif iş ve İnşaat Makineleri üretimi yapan Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir firmayız. Bizimle çalışabilecek "Abkant Operatörlüğü" görevini üstelenecek çalışma arkadaşına ihtiyaç vardır.   ..