Ankara İşçi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: İşçi

İş TanımıAnkara'da  birden fazla mağazası ile hizmet veren firmamıza  KASAP VE ŞARKÜTERİ olarak görevlendirilmek üzere, Mağazanın ihtiyacı oranında ürün siparişini hazırlayabilen, Ürünleri standartlara uygun olarak saklayacak, ..

İş TanımıBaşvurularınızı telefonla arayarak YAPMAYINIZ. Direk ilan üzerinden yada Web sitemizin İK bölümünden veya aşağıdaki mail adresine resimli cv leriniz ile başvuruda bulunabilirsiniz. http://www.palmemakin..

İş TanımıAnkara - Temelli de  faaliyet gösteren, hafif iş ve inşaat makinaları üretimi yapan köklü bir firmayız. Firmamızda Üretim bölümü Boyahane kısmında çalışacak arkadaşlara ihtiyacımız vardır.Aranan Nitelikler Fabrika Disiplininde Ça..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıUydu projeleri kapsamında, Elektrikli İtki Sistemleri alanında Güç İşleme ve Kontrol Birimi (GİKB) çalışmalarında görev almak üzere Ar-Ge personeli istihdam edilecektir.   Adaylarda Aranacak Özel Koşullar a)  ..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıYürütülmekte olan projeler kapsamında, Görüntü ve Video İşleme çalışmalarında görev almak üzere Ar-Ge Personeli (Bilgisayar Mühendisi)istihdam edilecektir.   Adaylarda Aranacak Özel Koşullar a)    Yükseköğreti..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıUydu Projeleri kapsamında, Elektrikli İtki Sistemleri alanında Hall Etkili İtki Motoru (HET) Manyetik ve Isıl Tasarımı ile Plazma Analiziçalışmalarında görev almak üzere Ar-Ge personeli istihdam edilecektir.   Adaylarda Aranac..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıUydu projelerinde, Sayısal Elektronik Tümdevrelerin ve Çevre Elemanlarının Tasarımı, FPGA’ler üzerinde Donanım Tanımlama Dilleri kullanarak Tümdevre Tasarımlarının Gerçekleştirimi ve Simülasyonlarla doğrulanması, Geliştirilen Tümdevrelerin yer alacağı Elektroni..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıElektro-Optik Sistem ve Faydalı Yük Altsistem Projelerinde, Elektronik Devre Tasarımı, Simülasyonu, Doğrulanması ve Testlerinde görev almak, uydu  entegrasyon faaliyetlerinde çalışmak üzere Ar-Ge Personeli (Elektronik Donanım Mühendisleri) istihdam e..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıUydu Projelerinde, Yer İstasyonu ve Yer Elektrik Destek Ekipmanı Donanımlarını geliştirmek, haberleşme /kontrol/anten Alt Sistemleri veya Modülleri tasarlamak üzere Ar-Ge Personeli (Donanım Mühendisleri) istihdam edilecektir. ..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıUydu Projelerinde, Elektronik Kart Üretim, Elektromekanik Montaj, Kablaj Üretim ve Entegrasyon işlerinde görev alacak, Üretim Süreçlerini takip edecek, Süreç ve Alt Yapı Geliştirme Faaliyetlerini yürütmek üzere Ar-Ge Personeli (Elektronik Üretim Mühe..