Ankara Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
Ankara / Etimesgut Nazar Reklam

Eryamanda Bulunan Gazete İlan Servisimize Gazetelere Seri İlan Alacak Müşteri Temsilcisi Alınacaktır Maaş+Yemek+SGK..

Ankara / Altındağ Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası bir çağrı merkezi için aşağıda belirtilen nitelikleri taşıyan 'Almanca Bilen Müşteri Temsilcileri' arıyoruz. -Sözlü ve yazılı olarak, anadil düzeyinde Almanca bilen (Almanca mülakat ve test olacaktır) -En az lise mezunu (Almanya'da or..

Ankara / Çankaya Turyap Bahcelievler

Turyap Bahçelievler Emlak Ofisine; aktif, kendine güvenen bay/ bayan Gayrimenkul Danışmanı aranmaktadır. ...

ANKARA ÇANKAYA'DAKİ GAYRİMENKUL FİRMAMIZA DENEYİMLİ-DENEYİMSİZ 2 PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. *OFİS İÇERİSİNDE TÜM GÜN TELEFON ARACILIĞIYLA GAYRİMENKUL TANITIMI VE PAZARLIĞI YAPILMAKTADIR. ARANAN NİTELİKLER: *İLETİŞİM YETENEĞİ GÜÇLÜ *KENDİNE GÜVE..

Ankara / Altındağ Ümit Ofset

yayın sektöründe faaliyet gösteren firmamız in seyahat engeli bulunmayan en az orta düzey İngilizce bilen B sınıfı ehliyeti olan çalışma arkadaşları aramaktayız..

Ankara / Tümü Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına ..

Ankara / Tümü Dedeoğlu Ayakkabı

Toptan ayakkabı sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda iyi derecede bilgisayar kulllanabilen stok takip yapabilecek ön muhasebe bilgisi olan diksiyonu düzgün ikili ilişkileri kuvvetli ikna kabiliyeti olan aynı zamanda word excel programlarını bilen web sayfamızda seo çalışmaları yapabilecek pers..

Ankara / Çankaya Solmazgül Hukuk

İLETİŞİMİ KUVVETLİ, DİKSİYONU DÜZGÜN, İKNA KABİLİYETİ OLAN BİLGİSAYAR VE MİCROSOFT OFFİCE PROGRAMLARINI İYİ DERECE KULLANABİLEN,ÇALIŞMA ARKADAŞI . İŞ TANIMI: İCRA DOSYALARI BORÇLULARI İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPACAK DOSYA İLE İLGİLİ BİLGİ VERMEK TAHSİLAT HUSUSUNDA OFİSİMİZE DESTEK OLMAK..

Ankara / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz havacılık sektöründe hizmet veren, uluslararası ve lider kurumsal müşterimiz için 'İngilizce Bilen Müşteri Temsilcisi' arıyoruz. Genel nitelikler: En az lise mezunu İleri derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilen MS Office progra..

Ankara / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz havacılık sektöründe hizmet veren, uluslararası ve lider kurumsal müşterimiz için 'Fransızca Bilen Müşteri Temsilcisi' arıyoruz. Genel nitelikler: En az lise mezunu İleri derecede yazılı ve sözlü Fransızca bilen MS Office progra..