Ankara Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
Ankara / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası alanda hizmet veren, telekomünikasyon sektöründe lider, kurumsal müşterimiz için 'Flemenkçe Bilen Müşteri Temsilcisi' arıyoruz. • Konsolosluk Çağrı Merkezinde; yurtdışındaki Türk vatandaşlardan gelecek olan talepleri yanıtlamak ve çözümlend..

Ankara / Tümü Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına ..

Ankara / Tümü Turkcell Global Bilgi

ALMANCA BİLEN ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ Genel Nitelikler: Önlisans ve Lisans mezunu Akıcı seviyede Almanca konuşabilen Tercihen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciliği yapmış Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş Müşteri odaklı Problem çözme beceris..

Ankara / Tümü Turkcell Global Bilgi

İTALYANCA BİLEN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ Genel Nitelikler: Minimum Önlisans tercihen Lisans veya Yüksek Lisans mezunu Akıcı seviyede İtalyanca konuşabilen Tercihen Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilciliği yapmış Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş Müşteri odaklı..

Ankara / Çankaya Turkcell Global Bilgi

ARAPÇA BİLEN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ Genel Nitelikler: Minimum Önlisans tercihen Lisans veya Yüksek Lisans mezunu Akıcı seviyede Arapça konuşabilen Tercihen Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilciliği yapmış Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş Müşteri odaklı..

Ankara / Çankaya Ng Çağrı Merkezi

DENEYİMLİ DENEYİMSİZ KIZILAYDA OFİS ORTAMINDA ÇALIŞMAK İSTEYEN BAYAN ARKADAŞLAR ARANIYOR; Diksiyonu düzgün, enerjik ve anlatım kabiliyeti olan İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli ve pozitif Kılık kıyafetine özenli Temsil kabiliyetine sahip Takım çalış..

Ankara / Çankaya Turkcell Global Bilgi

FRANSIZCA BİLEN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ Genel Nitelikler: Minimum Önlisans tercihen Lisans veya Yüksek Lisans mezunu Akıcı seviyede Fransızca konuşabilen Tercihen Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilciliği yapmış Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş Müşteri odaklı..

Ankara / Çankaya Bupat Elektronik

Yabancı firmalarla İngilizce ticari yazışmalar yapacak İyi derece İngilizce Bilmesi Askerlik durumunu tamamlamış olması (Erkekler için) Diksiyonu düzgün, prezantable, ikna kabiliyeti yüksek MS office programlarına hakim İnsan İlişikle..

Ankara / Çankaya Pharma Yayınları

Ankara merkezli firmamızda görevlendirilmek üzere, firmamıza bağlı yayınevlerimizin ve eğitim bağlantılarımızın iş takiplerini gerçekleştirecek, * Üniversite mezunu, * Aktif olarak çalışabilecek, * Seyahat engeli olmayan, * Kitap okumayı seven, * İletişim becerilerine s..