Ankara Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
Ankara / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektörde lider olan global telekomünikasyon firması için aşağıda belirtilen nitelikleri taşıyan 'Deneyimli/Deneyimsiz 'Müşteri Temsilcileri' arıyoruz. Genel Nitelikler: - En az lise mezunu, - 18-40 yaş aralığında olan, - 17:00-2..

Ankara / Çankaya Toucan Grup

Toucan Grup , pazarlama temsilcisi arıyoruz. * Ataşehirde bulunan şirket merkezinde istihdam edilmek üzere, * Reklam Sektöründe minimum 2 yıl tecrübeli, * Seyahat engeli olmayan, * Ankara ikamet eden, * Ofis programlarını etkin kullanabilen. * Pazarl..

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 2200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalar..

Genel Nitelikler Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 2200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalara çağrı..

Ankara / Altındağ Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası bir çağrı merkezi için aşağıda belirtilen nitelikleri taşıyan 'Almanca Bilen Müşteri Temsilcileri' arıyoruz. -Sözlü ve yazılı olarak, anadil düzeyinde Almanca bilen (Almanca mülakat ve test olacaktır) -En az lise mezunu (Almanya'da or..

Ankara / Pursaklar 3İZ İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Çağrı Merkezi sektörünün Türkiye'de lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için Telekomünikasyon projesinde görev alacak aşağıdaki niteliklere uygun İstanbul ya da Ankara lokasyonlarından birinde görev almak üzere '' Müşteri Temsilcisi'' adayları aramaktayız..

Ankara / Çankaya Kaıser Creatıve

• Tercihen iletişim fakültesi mezunu, • İletişim yönü ve insan ilişkileri kuvvetli,  • Takım çalışmasına uyumlu, sorumluluklarını bilen,  • Reklam ajansları ve sektör hakkında yeterli bilgiye sahip, • Erkek adaylar için askerlik engeli bulunmayan, • Dış görünümüne özen..

1600 TL SABİT MAAŞ+ SGK İLE MASABAŞI ÇALIŞACAK... DOLUNAY ULUSLARARASI DAN.BİL.TEK.MED.SAN.LTD. ŞTİ 450.000+ ÜYESİ İLE ANKARA DA DANIŞMANLIK ALANINDA 10 YILDIR HİZMET VERMEKTEDİR. Ankara merkezli firmamız birçok alanda faaliyet göstermektedir.Özellikle özel hastanelerin danışmanlı..

Ankara / Tümü Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına ..

Risus Assist Danışmanlık Organizasyon tarafından 2003 yılında kurulan Risus Assist “koşulsuz müşteri mutluluğu” ilkesi ile yüz binlerce üyesine ve kurumlara hizmet veren bir üyelik sistemidir. Risus Assist; yaşam alanında , sağlık alanında , seyahat alanında , kurumsal alanda da çeşitli markal..