Ankara Öğretmen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Öğretmen

Ankara Çayyolu' nda faliyet gösteren okul öncesinin öncü kuruluşu Sevgim Anaokulları bünyesinde görevlendirilmek üzere, 1. Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ya da devam eden, 2. Tercihen en az 2 yıllık tecrübeli, 3 Bireysel ve mesleki gelişimi önemseyen,..

Ankara Polatlıda bulunan kolejimiz de çalıştırılmak üzere en az 4 yıl deneyimli Rehber Öğretmen aranmaktadır. İrtabat: 0506 476 78 58 Musa Çelik..

Ankara Polatlı'da bulunan kolejimiz de çalıştırılmak üzere en az 4 yıl deneyimli Tarih Öğretmeni aranmaktadır. İrtabat: 0506 476 78 58 Musa Çelik..

Ankara Polatlı' da bulunan kolejimiz de çalıştırılmak üzere en az 4 yıl deneyimli Biyoloji Öğretmeni aranmaktadır. İrtabat: 0506 476 78 58 Musa Çelik..

Ankara Polatlı'da bulunan kolejimiz de çalıştırılmak üzere en az 4 yıl deneyimli Geometri Matematik Öğretmeni aranmaktadır. İrtabat: 0506 476 78 58 Musa Çelik..

Ankara / Çankaya Güç Koleji

İş Tanımı; ilk okulumuzda çalışmak üzere SINIF ÖĞRETMENİ alınacaktır. Aranan Nitelikler , Deneyimli, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Öğrenci odaklı eğitim anlayışına sahip, bilimsel eğitim anlayışına sahip, Çağdaş eğitim yöntemlerini takip eden ..

Ankara / Çankaya Fencebir Akademi

Tüm branşlardan TEOG ve YGS-LYS Yayıncılık alanında görevlendirmek üzere Öğretmenler arıyoruz. *Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, *Soru hazırlama tekniklerine,MEB müfredatına ve ÖSYM soru tiplerine hakim, *YGS-LYS ve TEOG sınavlarına yönelik soru yazma deneyimine..

Kolejimiz de tam zamanlı çalışmak üzere üniversitelerin fizik bölümünden mezun en az 2 yıl deneyimli fizik öğretmeni arıyoruz...

Ankara / Çankaya Mina Anaokulu

Çayyolu Konutkent Mahallesinde bulunan Anaokulumuzda 3-4 yaş grubu öğretmeni olarak çalışacak, çocuk gelişimi (LİSANS) mezunu, diksiyonu düzgün, dış görünümüne dikkat eden, çocuklara öz bakım yapabilen, annelik içgüdüsü ve özverisine sahip, işini ve çocuklarla ilgilenmeyi severek meslek edinmiş, sig..

Online Eğitim Kurumumuzda çalışmak üzere; • Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinin dört yıllık alan-bölümlerinden mezun olmak, • MEB tarafından alanına atanmaya yetkin, • Kişisel bakımına özen gösteren, • Ekip çalışmasına yatkın, • İletişim becerisi yüksek, • Diksi..