Ankara Öğretmen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Öğretmen
Ankara / Çankaya Motto Çocuk Evi

1996 yılından itibaren Kreş ve Gündüz Bakımevi Olarak Hizmet veren Kuruluşumuzda 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi için. 1 Temmuz 2017 de iş başı yapacak 2-3-4 yaş gruplarında çalışacak grup sorumlusu aramaktayız. *Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Mezunu *Den..

Ankara / Yenimahalle Cihangir Çocuk Akademisi

Anaokulu muza çocuk gelişim mezunu okul öncesi eğitim deneyimi olan işini severek yapacak güleryüzlü ÖĞRETMEN ler alınacaktır mesai saatleri içerisinde okulumuza gelerek yada telefonla bilgi alabilirsiniz Okulumuza yakın adaylar tercih edilecektir (Batıkent,demetevler,şen..

Ankara / Mamak Aden Akademi

Okula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey. "MUTLU YARINLARIMIZ İÇİN YOLA ÇIKTIK " felsefesiyle devam ettik... Tüm stratejilerinin merkezine yaşam boyu gelişim felsefesini koyan ADEN AKADEMİ olarak mesleğine değer katan siz değerli Anaokulu Öğretmenlerimiz ile şimdiden ..

Kurumumuza; REHBERLİK ve EĞİTİM KOÇLUĞU alanında bilgiye sahip, öğrenci ve veliler ile birebir ilişkileri kuvvetli, Ekip çalışmasına yatkın, İnsan ilişkileri yüksek, iletişim becerileri gelişmiş, organizasyon kabiliyeti güçlü, kurum bilincine sahip, Office programlarına..

Üniversitelerin ilgili Bölümlerinden mezun Online Eğitim sistemine uyum sağlayabilecek Değişime ve yeniliği açık Öğretmeyi hayat felsefesi olarak benimsemiş Ekip çalışmasına inanan arşiv ve dokümantasyon çalışmaları yapabilecek Ofice programlarına hakim İy..

Üniversitelerin ilgili Bölümlerinden mezun Online Eğitim sistemine uyum sağlayabilecek Değişime ve yeniliği açık Öğretmeyi hayat felsefesi olarak benimsemiş Ekip çalışmasına inanan arşiv ve dokümantasyon çalışmaları yapabilecek Ofice programlarına hakim İy..

Ankara / Etimesgut Işılay Koleji

LİSE VE DENGİ OKULLARDA ÇALIŞMIŞ ALANINDA DENEYİMLİ DİSİPLİNLİ ÖĞRENCİ HAKİMİYETİ SAĞLAYABİLEN TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU EKİP ARKADAŞLARI..

Ankara / Yenimahalle Sp Eğlence Sistemleri

ANKAMALL Avm ' deki çocuk oyun merkezimize ''Çocuklarla iletişim kurabilen *Tam zamanlı ve Yarı zamanlı çalışabilecek *Çalışma prensiplerine sadık *Çocukları seven *Hareketli,güleryüzlü,dinamik *18-25 yaşları arasında,bayan çoçuk gelişimi öğretmenleri aranmaktadır.''..

2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde çalışmak üzere en az 2 yıllık deneyimi olan, mesleğini seven, iletişimi güçlü Türk Dili ve edebiyatı öğretmeni aranmaktadır...

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında birlikte çalışmak üzere üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, en az 2 yıllık deneyimi olan, mesleğini seven, iletişimi güçlü sosyal bilgiler öğretmeni aranmaktadır...