Ankara Öğretmen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Öğretmen
Ankara / Çankaya Vadi Koleji

2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı için okulumuza Sınıf Öğretmeni alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların; • Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinin dört yıllık alan-bölümlerinden mezun olmak, • MEB tarafından alanına atanmaya yetkin, • Kişisel bakımına özen gösteren,..

Ankara / Çankaya Mr. B Eğitim

Ümitköy'de After School konsepti ile Ankara'da bir ilk olacak olan etüt merkezimiz ve ingilizce kursumuzda görevlendirilmek üzere , Eğlenceli ve amaca bağlı bir şekilde tercihen ingilizce olarak etkinlikler düzenleyebilecek ilkokul,ortaokul veya beden öğretmenleri ile tanışmak istiyoru..

Ankara / Çankaya Mr. B Eğitim

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ YALNIZ FOTOĞRAFLI CV'LER VE YALNIZ İLGİLİ BRANŞ ÖĞRETMEN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLMEYE ALINACAKTIR. 2010'dan beri Ankara Ümitköy semtinde faaliyet gösteren yasal kurumumuzda görevlendirilmek üzere - Lisans eğitimini tamamlamış - Branşında iddia..

Ankara / Çankaya Mr. B Eğitim

Ümitköy'de After School konsepti ile Ankara'da bir ilk olacak olan etüt merkezimiz ve ingilizce kursumuzda görevlendirilmek üzere 4,5,6,7 ve 8.sınıf matematik derslerine girebilecek öğretmen arkadaşlar ile tanışmak istiyoruz. Eğlenceli ve amaca bağlı bir şekilde matematik anlatabilecek..

Ana kucağından anaokuluna yolladığımız çocuklarımızın güzel ve kaliteli bir eğitim alarak hem birey olarak hem de vatandaş olarak yetiştirmek istediğimiz çocuklarımızı Ankara’nın Yenimahalle ilçesine bağlı Batıkent semtinde bulunan Kid’s World Anaokulu’na yolladığınızda, bu hayallerin gerçeğe dönüşt..

Ankara / Yenimahalle Çiçek Koleji

Kurumumuzun Lise bünyesinde görevlendirilmek üzere ; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun İletişim becerileri güçlü, İnsan ilişkileri ve ikna kabiliyeti kuvvetli Diksiyonu düzgün Pozitif, takım çalışmasına yatkın, üretken, Öğrencilerinin yetenek ve po..

Kurumumuzda çalışmak üzere "Çocuk Gelişimi" veya "Okul Öncesi Öğretmenliği" bölümlerinden Lise, Ön Lisans, Lisans mezuniyeti bulunan öğretmenler alınacaktır...

Ankara / Çankaya Firma Adı Gizli

Genel İngilizce ve Akademik eğitim verebilecek İngilizce öğretmleri aranmaktadır. * Üniversitelerin ingiliz veya amerikan dili edebiyatı ingilizce öğretmenliği , *Mütercim tercümanlık(ingilizce) bölümlerinde mezun. *İletişim becerileri gelişmiş *İlgili ve dinamik..

Ankara / Yenimahalle İlke Akademi Anaokulu

-çocuk gelişimi kız meslek lisesi , çocuk gelişimi ve eğitimi önlisans , çocuk gelişimi lisans mezunu -çözüm odaklı , yaratıcı ekip çalışmasına açık -çocuklarla iletişim gücü yüksek enerji dolu , sınıf yönetimine hakim -güleryüzlü , sabırlı -öğretm..

Ankara / Çankaya Baysev Eğitim Hizmetleri

Anaokulumuzda çalışmak üzere İngilizce Öğretmeni arıyoruz...