Ankara Sorumlu İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Sorumlu
Ankara / Etimesgut Önder Mutlu

İddaa ve Ganyan Bayide sabah 10:00 akşam 21:30 saatlerinde çalışıcak Satış Elamanı alınacaktır..

Ankara / Yenimahalle Gülkanlar İş Güvenlik

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRMAK ÜZERE SATIŞ PAZARLAMA ELEMANLARI ALINACAKTIR...

Ankara / Yenimahalle Gülkanlar İş Güvenlik

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRMAK ÜZERE DENEYİMLİ DEPO SORUMLUSU ARANMAKTIR..

Ankara / Yenimahalle Prizma Ambalaj

ANKARA İVEDİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE KAĞIT AMBALAJ SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA PAZARLAMA VE SATIŞ SORUMLUSU ARAMAKTAYIZ. BÜKLÜM SAPLI KRAFT KAĞIT POŞET PAZARLAMA VE SATIŞ ALANINDA EN AZ İKİ YIL DENEYİMLİ AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN ,SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN. ÜNİVERSİTE VEY..

Ankara / Yenimahalle Aksa Akustik

Ses yalıtımı ve akustik izolasyon toptan satış ve montaj işlerini gerçekleştiren firmamızın İzmir ve Ankara şubelerinde çalışmak üzere; Mikro muhasebe programını iyi derecede bilen, Gelir gider tablolarını raporlayabilecek, En az 2 Yıl Tecrübeli, Üniversite mezu..

ÖN MUHASEBE ve MALİYET MUHASEBESİ BİLGİSİ OLAN EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ , ACİL ELEMAN İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR...

Ankara / Yenimahalle Mateks Makina

Montaj / Tesviye Sorumlusu İş Makinelerine ait Yedek Parça Üretim ve İhracatı yapan firmamıza " Paketleme / Tesviye Sorumlusu " alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Tercihen Endüstri Meslek Lisesi mezunu, - 20-35 yaş aralığında olan, - Metal İmalat konusunda t..

Ankara / Altındağ Sepa Duvar Kağıdı

LOGO GO MUHASEBE PROGRAMINI BİLEN ÖN MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR...

Ankara / Elmadağ Dca Enerji A. Ş.

ges şantiyesinde kazık ve köşk lerin yerini belirleyecek by-byn topoğraf ihtiyacımız vardır.maaş+ssk+yatacak yer+yemek verilecektir..

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Hizmet sektörü, otelcilik alanında en az 3 yıl deneyimli, Takım çalışmasına yatkın, İletişim ve insan ilişkilerinde başarılı, MS Office programlarını kullanabilen, Hafta sonu çalışma engeli olmayan çalışma arkadaşı arıyor..