Ankara Sorumlu İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Sorumlu

Kamera Sistemleri satışında görevlendirilecek tercihen deneyimli BAY – BAYAN satış elemanları alınacaktır. Aranan nitelikler: Saha çalışmasında başarılı ve kendine güvenen, Müşteri beklentilerini iyi algılayacak, sürekli müşteri memnuniyetini sağlayacak Müşteriye marka..

Ankara / Yenimahalle Karce Aluminyum

MERKEZİ İVEDİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE OLAN ŞİRKETİMİZE ÇEŞİTLİ YERLERDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAY BAYAN,ÜNİVERSİTELERİN İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ,İNŞAAT TEKNİKERLİĞİ VE MİMARLIK BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, DAHA ÖNCE ALÜMİNYUM SEKTÖRÜNDE GÖREV ALMIŞ, EN AZ 3 YIL TECRÜBELİ, PROJE ÜZERİNDEN METRAJ ÇIKARABİLEN,..

Ankara / Çankaya Hacettepe Grup Ltd Şti

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; Bayan Yönetici Asistanı , - Sekreter Aranmaktadır. Çalışma Saatlerimiz: Hafta İçi ( 08:30 - 18:00 ) Cumartesi 10:00 -14:00 Arası- Pazar Kapalı İşin Tanımı : Sağlık ürünleri Toptan Hastanelere satışı yapan f..

Aranan Özellikler •Yüksekokul veya Ticaret Lisesi Mezunu •Ön muhasebe konusunda en az 4 yıl tecrübeli, •MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen *Logo Tiger-ERP program konusunda tecrübeli olmak tercih sebebidir. •Aktif Araç Kullanabilen •Asker..

Ankara / Çankaya Yakar Group | Ykrport

Yakar Group | YKRPORT ulusal ve uluslararası projeleri için Dış İşlemler Proje Sorumlusu arıyor. -ÇOK İYİ derecede sözlü ve yazılı İngilizce bilgisine sahip ( Arapça, Rusça, Almanca gibi ikinci yabancı dil bilgisi tercih sebebidir), -İş Odaklı, -Hızlı öğrenme, kavrama, araş..

Ankara / Çankaya Tepe Servis A.Ş

Şirketimizin ANKARA' da bulunan bir İş Merkezinde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklere uygun "Elektrik Teknisyeni"ne ihtiyacımız bulunmaktadır. -Liselerin veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik bölümlerinden mezun, -Tercihen alışveriş merkezleri veya sitelerde çalışmış, ..

Turkcell İletişim Merkezi olarak faaliyet gösteren firmamızda görev yapmak üzere aşağıda ki niteliklere sahip MUHASEBE SORUMLUSU alınacaktır Ticaret lisesi veya tercihen MYO / üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Telekominikasyon sektöründe Muhasebe alanında minimum 2 yı..

Ostimde , İvedik OSB de ve BAŞKENT OSB 'de bulunan işyerimizde çalışmak üzere , bilgisayar parçaları , sarf malzemeleri , yazıcılar , donanım , yazılım , teknik servis , network , kurulum , hakkında yeterli bilgiye sahip , ip kamera kurulumunda tecrübeli , teknoloji danışmanlığıda yapabilecek ,siga..

Otomatik Panjur Sistemleri, profesyonel bir ekip tarafından kurularak, Ankara'da başlayan faaliyetlerini, Türkiye genelinde verdiği temsilciliklerle geliştirilmiş, öncelikle ürün ve hizmette kalite hedefi ile çalışmalarına yön vererek sektörün önce gelen kuruluşları arasında yer almayı başarmı..

Ankara / Çankaya Hacettepe Grup Ltd Şti

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; Bayan Yönetici Asistanı , - Sekreter Aranmaktadır. Çalışma Saatlerimiz: Hafta İçi ( 08:30 - 18:00 ) Cumartesi 10:00 -14:00 Arası- Pazar Kapalı İşin Tanımı : Sağlık ürünleri Toptan Hastanelere satışı yapan fi..