Ankara Sorumlu İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Sorumlu
Ankara / Yenimahalle Demak Gıda

• İşin Tanımı : Uluslararası Gıda markalarını ithal eden firmamızda görevlendirilmek üzere "Bölge Sorumlusu" aramaktayız. -- Satış ekibini yönetebilecek -- Bölgenin sevk ve idaresini sağlayabilecek -- Temsil yeteneği ve iletişim yönü kuvvetli, -- En az lis..

Ankara / Altındağ Aksa Akustik

Ses yalıtımı malzeme satışı ve uygulamaları gerçekleştiren firmamızın Ankara Şubesinde çalışmak üzre, Diksiyonu düzgün, Gelişime açık, Gelir gider takibi ve raporlamasını yapabilecek, Stok takibi ve ihtiyaçların belirlenmesi, Yüz yüze, telefon ve mail ile satış y..

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Hizmet sektörü, otelcilik alanında en az 3 yıl deneyimli, Takım çalışmasına yatkın, İletişim ve insan ilişkilerinde başarılı, MS Office programlarını kullanabilen, Hafta sonu çalışma engeli olmayan çalışma arkadaşı arıyor..

Danışmanlığını Yapmış Olduğumuz Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalara Ürün Depolama, Dağıtım, Montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetleri sunan ve teknolojik alt yapı hizmeti sağlayan entegre lojistik firması için Hızla büyüyen yapımızda görevlendirilmek üzere;..

Ankara / Yenimahalle Mateks Makina

Montaj / Tesviye Sorumlusu İş Makinelerine ait Yedek Parça Üretim ve İhracatı yapan firmamıza " Paketleme / Tesviye Sorumlusu " alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Tercihen Endüstri Meslek Lisesi mezunu, - 20-35 yaş aralığında olan, - Metal İmalat konusunda t..

Aranan Özellikler •Yüksekokul veya Ticaret Lisesi Mezunu •Ön muhasebe konusunda en az 4 yıl tecrübeli, •MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen *Logo Tiger-ERP program konusunda tecrübeli olmak tercih sebebidir. •Aktif Araç Kullanabilen •Asker..

Ankara / Kazan Sedesan A. Ş.

35 Yılı aşkın bir süredir otomotiv yedek parça konusunda faaliyet gösteren, İstanbul yolu sarayköy mevkinde bulunan firmamıza satış ve pazarlama konusunda idari kadroda yer alabilecek, bayi-müşteri ilişkilerini yürütebilecek ingilizce bilen ve dış ticarete yardımcı olabilecek sorumluluk sahibi bay..

Ankara / Yenimahalle Mateks Makina

Montaj / Tesviye Sorumlusu İş Makinelerine ait Yedek Parça Üretim ve İhracatı yapan firmamıza " Montaj / Tesviye Sorumlusu " alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Tercihen Endüstri Meslek Lisesi mezunu, - 20-35 yaş aralığında olan, - Metal İmalat konusunda tecr..

SİNCAN VE ERYAMAN CİVARINDA OTURAN KOPYAMALA MERKEZİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE GRAFİK TASARIM PERSONELİ ALINACAKTIR COREL , PHOTOSHOP, BİLGİSİ OLAN BAY-BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR..

Satış Departmanımızda Çalıştırılmak üzere Elektrik veya İnşaat Malzemeleri Satışında çalışmış deneyimli yada (yetiştirilmek üzere) bay – bayan takım arkadaşları alınacaktır. Genel nitelikler: •MS Office programlarına hakim •Takım çalışmasına yatkın, problem çöz..