Ankara Sorumlu İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Sorumlu

Şirketimiz ile Sigorta Acenteleri arasında bağı sağlayacak Acente Temsilcisi arıyoruz...

Ankara / Altındağ Evdekor Tekstil

ANKARA SİTELER KARACAKAYA CADDESİNDEKİ MAĞAZAMIZA PERDE VE DÖŞEMELİK KUMAŞ SATIŞ VE MAĞAZA SORUMLUSU OLARAK EN AZ 10 YIL TECRÜBELİ, İÇ MİMARİ ZEVKİ OLAN, MÜŞTERİYİ YÖNLENDİREBİLECEK, ÖLÇÜ ALABİLECEK, DİKİŞ VE UYGULAMA PLANLARINI ÇIKARABİLEN, SİPARİŞ ALINIŞINDAN TESLİMİNE KADAR O..

Ankara / Keçiören Zirve Oto Kiralama

Otomotiv şirketimizin keçiören şubesinde ofis sorumlusu olarak çalışacak; diksiyonu düzgün İnsan ilişkileri güçlü En az lise mezunu 23-35 yaş aralığında Ehliyeti ve şoförlüğü olan Bilgisayar, faks, fotokopi gibi temel ofis malzemelerini yeterli seviyede k..

Ankara / Sincan Elite Çelik Kapı İnşaat

Çelik Kapı Üretiminde öncü firmamızın üretim bölümünde görev alacak Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun, Microsoft Office uygulamalarına hakim, Üretim ve planlama sorumluluğunu alarak siparişlere uygun tedarikleri sağlayacak Planlama ve organizasyon becerisi geli..

Ankara / Etimesgut Yükseliş Otomotiv

ANKARA İLİ ETİMESGUT İLÇESİ ŞAŞMAZ SEMTİNDE ARAÇ TAMİR BAKIM İŞİ YAPACAK TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK LAND ROVER, BMW, MİNİ, AUDİ, ARAÇ GRUPLARININ SERVİSİ KONUSUNDA TECRÜBELİ PERSONEL ALINACAKTIR. MAAŞ VS KONULAR İLE İLGİLİ..

Ankara / Çankaya Alfamaks Bilgisayar Elektronik

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE LAPTOP YEDEK PARÇA SEKTORUNDE , LAPTOP PARÇALARINDA GARANTİ TAKİBİ YAPABİLECEK TELEFONLARDA KONUŞMA DİKSİYONU DÜZGÜN, SİPARİŞ ALIMLARINDA AKTİF KABİLİYETLİ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ EN AZ LİSE MEZUNU. UZUN SÜRELİ ÇALIŞABİLECEK AKTİF BAY BAYAN ELEMAN. ÇALIŞMA SAATLE..

Ankara / Çankaya Yakar Group | Ykrport

Aday Grup | ulusal ve uluslararası ihale projeleri için Proje Sorumlusu arıyor. - ÇOK İYİ derecede sözlü ve yazılı İngilizce bilgisine sahip - İş Odaklı, - Hızlı öğrenme, kavrama, araştırma ve analitik becerilere sahip, - İnsan ilişkilerinde başarılı, - Ekip ça..

Genel Nitelikler: Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden Ön Lisans veya Lisans Mezunu, Muhasebe bilgisi güçlü, Muhasebe alanında en az 5 yıl deneyimli, Bilgisayar becerileri yüksek, Çok iyi düzeyde MS Office ve özellikle Excel kullanmayı bilen, Çalış..

cnc makinesinde çalışmak üzere deneyimli eleman alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Atomtek Nükleer Enerji A. Ş

Öncelikli olarak firmamız saha faaliyetlerinde görevlendirmek üzere; - Üniversitelerin 4 yıllık mühendislik veya fen edebiyat fakültelerinden mezun (Tercihen Fizik Mühendisliği veya Fizik Bölümü mezunu) - Dinamik, öğrenmeye ve yeniliğe açık, - B sınıfı sürücü ehliyetli, - Akt..