Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıŞirket / İş Tanımı 1945 yılında kurulmuş, elektronik dalında üretim yapan, Türkiye genelinde bayii ağına sahip, ithalat ihracat hacmi bulunan firmamızın servis bölümünde görevlendirilmek üzere donanımlı, yeniliklere açık Teknik servis elemanı aranmaktadır...

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, sektöründe önde gelen şirketler arasında yer alan ANKARA' daki İmalat ve Hizmet Sektöründe yer alan firmamızda istihdam etmek üzere aşağıdaki yetkinliklere sahip Makine Mühendisi aramaktayız.  Aranan Nitelikl..

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıÇok katlı gök delen ve avm inşaat projesiAranan Nitelikler·  İnşaat şantiye saha alanlarında deneyime sahip, ·  Projelerin, teknik şartnamelere uygun bir şekilde yapılmasından sorumlu olacak ve taşeron imalat kontro..

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıÇok katlı gök delen ve avm inşaat projesiAranan Nitelikler Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun,  Tercihen toplu konut ,AVM , otel  projelerinde uygulama ve proje yönetimi tecrübesi olan,  Raporlama..

Ankara / Tümü KLV İNŞAAT A.Ş.

İş TanımıMERKEZ OFİSTE GÖREV YAPACAK, AVRUPA BİRLİĞİ KREDİLİ İŞLERDE TECRÜBELİ, İLERİ DERECE İNGİLİZCE BİLEN, FIDIK KURALLARINA HAKİM, ŞANTİYE TECRÜBESİ OLAN TEKNİK ELEMAN ARIYORUZ.  Aranan Nitelikler TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN, SEYAHAT EN..

Ankara / Tümü KARACA DİL KURSU

İş TanımıKurumumuzda çalışacak ilgili bölüm mezunu İngilizce Öğretmenleri arıyoruz. Part time Aranan NiteliklerTakım çalışmasına uyum sağlayabilecek.Hafta Sonu ve Hafta içi Akşamları da çalışabilecek.Kendine güveni olan.Son sı..

İş TanımıŞirketimizin Ankara'da yer alan Merkez Ofisi'nde Teklif Hazırlama Departmanında görev alacak, Üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun, (tercihen inşaat)Metro ve alt yapı projelerinde, teklif hazırlama konusunda, en az 2 yıl deneyimli,Ö..