Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıÜniversitelerin malzeme metalurji mühendisliği bölümünden mezun, Çelik konstrüksiyon imalatı konusunda deneyimli, Kaynaklı imalat konusunda en az 3 yıl tecrübeye sahip,  İleri seviyede ingilizce bilen, Erkek adaylar için askerlik hizme..

Ankara / Tümü KLV İNŞAAT A.Ş.

İş TanımıŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE MERKEZDE ÇALIŞACAK MAKİNA İKMAL VE İŞ MAKİNALARI KONUSUNDA DENEYİMLİ MAKİNA MÜHENDİSİ ARAMAKTAYIZ.Aranan NiteliklerUYUMLU, ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYABİLECEK, TÜM ŞANTİYELERİMİZDEKİ MAKİNA İHTİYAÇ VE BAKIMLARIYLA..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Her tür bina yapımı, bakım ve onarımı ve tadilatı işleri için hazırlanan proje ve tasarılara bağlı olarak sevk ve idare edilmesinden sorumlu olarak çalışmak. Biten işlerle ilgili evrakları dosyalamak, arşivlemek ve raporlamak, Yıl..

Ankara / Tümü Akıllı Kolej

İş Tanımı  İlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren b..

Ankara / Tümü Luppa

İş TanımıLUPPA ekibine katılacak kendine güvenen tasarımcı, Sıcak ve kurumsal bir ortamda disiplinli ve kurumsal anlayışla hizmet veren bir ekip ile birlikte vakit geçirebilecek, üretmeyi seven, beyin fırtınalarını seven ve ayak uydurabilen işine sahip çıkabilecek ekip arkada..

İş TanımıAnkara Merkez Ofisimizde görevlendirmek üzere, Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, Alanında en az 7 yıl tecrübeli, Metro projelerinde planlama süreçlerinde görev almış, Primavera ya da Tilos programlarını ileri düzeyd..

İş TanımıPaslanmaz Sistemler Saha Sorumlusu & Proje Detay Elemanları Alınacaktır   Proje bölümü tarafından hazırlanan montaj paftaları ve detaylara göre sahada uygulama ve montaj yapılmasını sağlamak,     Firma..

İş TanımıAmerikan Kültür Koleji MAMAK temsilciliğine MÜZİK ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Niteliklerİstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan,Hizmet kalitesine önem veren,..

İş TanımıAmerikan Kültür KOleji MAMAK temsilciliğinde görev alacak BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Niteliklerİstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Üniversiteleri İlgili Bölümlerinden mezun olan,Dış görünüşüne dikkat ..

İş Tanımıİngiliz Kültür Etüt Merkezi Ankara yenimahalle Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Niteliklerİstenen Yetenek ve Uzmanlıklar - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,..