Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıAnkara Mövenpick Otel Kat Hizmetleri departmanında Kat Hizmetleri Görevlisi olarak görev alacaktır.Aranan Nitelikler· Tercihen Turizm Meslek Yüksekokulu ve/veya Turizm Meslek Lisesi mezunu, · Sözlü iletişim yürütece..

İş TanımıAnkara Mövenpick Otel Kat Hizmetleri departmanında Genel Alan Sorumlusu olarak görev alacaktır.Aranan Nitelikler· Tercihen Turizm Meslek Yüksekokulu ve/veya Turizm Meslek Lisesi mezunu, · Sözlü iletişim yürütecek dü..

İş TanımıMövenpick Hotel Ankara bünyesinde Teknik Servis departmanında Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Teknisyeni olarak görev alacaktır.Aranan NiteliklerMeslek ve/veya Teknik Lisesi, Meslek Yüksekokulu ya da üniversitelerin ilgili bölümlerinden..

İş Tanımıİngiliz Kültür Etüt Merkezi Ankara Çankaya Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; TÜRKÇE  ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Türkçe öğretmenliği, bölümlerinden mezun -İletişim becerileri gelişmiş..

İş Tanımıingiliz Kültür Etüt Merkezi Ankara Çankaya Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere Türkçe Öğretmeni alınacaktır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Türkçe öğretmenliği, bölümlerinden mezun -İletişim becerileri gelişmiş,..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıMerkezi Diyarbakır olan Enerji sektöründe faliyet gösteren firmamızın Ankara ve Erzurum şubelerinde görevlendirmek üzere, Elektrik Mühendisi istihdam edilecektir.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği bölümünden ..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Ankara Yenimahalle Pamuklar Mahallesi'nde ki temsilciliğimize ANAOKULU ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler  - Üniversiteleri Anaokulu Öğretmenliği Bölümü mezunu  • Çocuklar..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Ankara Yenimahalle Pamuklar Mahallesi'nde ki temsilciliğimize YARDIMCI ANAOKUL ÖĞRETMENİ alınacaktır.    Aranan Nitelikler  -Meslek Liselerinin   Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi b..

İş TanımıAnkara Merkez Ofisinde görevlendirilmek üzere İnşaat Mühendisi ve İnşaat Teknikeri alınacaktır.Aranan Nitelikler  İnşaat Mühendisleri İçin -          Gölet, Baraj ve tercihen Sulama Projeleri ile sanat yapıları konusund..

İş TanımıEndüstriyel yüzey hazırlama ve boyama sistemleri, transfer sistemleri ve bunlara bağlı çevresel sistemlerin projelendirilmesi, imalat ve montajı konularında sektörde Türkiye'nin lider firması, Türk – Alman ortaklı firmamızın büyüyen ve gelişen organizasyonunda ..