Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman
Ankara / Tümü Veni Vidi Göz Grup

Aranan Nitelikler Tercihen sağlık sektöründe, benzer pozisyonda deneyimi olan Verilen hedeflerin gerçekleşmesini sağlama konularında kendine güvenen Planlama ve organizasyon becerisi gelişmiş İletişim ve ikna gücü kuvvetli Dış gör..

İş TanımıTürkiye' nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye'de 1000Mbps'ye varan hızlarda internet erişimi sağlayan ilk ve ..

İş TanımıŞirket / İş Tanımı Turkcell Superonline ürün ve hizmetlerinin müşteri lokasyonunda kurulumunun yapılması,talep ve arızalarının giderilmesinde görev alacak Teknik Servis Temsilcisi olarak maaş+sgk+prim sistemi ile birlikte takım çalışması yürütebileceğimiz çal..

İş TanımıTurkcell Superonline ürün ve hizmetlerinin müşteri lokasyonunda kurulumunun yapılması,talep ve arızalarının giderilmesinde görev alacak Teknik Servis Temsilcisi olarak maaş+sgk+prim sistemi ile birlikte takım çalışması yürütebileceğimiz çalışma arkadaşı arayışımız bu..

İş TanımıPROJE TAAHHÜT KONUSUNDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ ŞANTİYELERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TEKNİK PERSONEL ARAMAKTAYIZ. İş Tanımı          Hakediş hazırlamak ve gerekli hakediş kontrollerini yapmak,..

İş TanımıNORMA Mühendislik Proje Ltd. Şti., Ankara'da yerleşik bir PROJE ve MÜHENDİSLİK firması olarak maden, inşaat, kimya, enerji sektörüne yönelik olarak aşağıda ana başlıklar halinde sıraladığımız konularda Temel Mühendislik, Detay Mühendislik ve Uygulama projelerinin haz..

Ankara / Tümü Doğuş Oto

İş Tanımı  Elektrik sistemi arızalarının çözümünü yapmak Elektrik sistemleri montaj ve onarımını yapmak Otomobil konfor sistemleri ile teknik hizmet sunmak Üst yapı sistemleri teknik onarımlarını yapmak Arana..

İş Tanımı  ŞANTİYELERİN MERKEZDEN SORGULAMALARININ YAPILMASI, GÜNLÜK ŞANTİYE RAPORLARININ TAKİBİ, TAŞERON HAKEDİŞLERİNİN KONTROLLERİ, İDARE HAKEDİŞLERİNİN KONTROLLERİ, ŞANTİYENİN VERİMLİLİK RAPORLARININ HAZIRLANMASI,..

İş TanımıYurtiçi ve Yurtdışı Havalimanı, AVM, otel, Endüstriyel tesis, Petrokimya tesisi, Enerji sektörü gibi projelerin, Standartlara uygun olarak Sistem çözümlerinin yapılması, Sistem çözümüne uygun tekliflerin hazırlanması, hazırlanan teklifler ile ilgili teknik to..

İş TanımıTeknik çizim programlarını kullanabilen, üretim birimlerinin koordinasyon ve uyumunu sağlayabilecek, gerektiğinde yönlendirmelerde bulunabilecek ve inisiyatif alabilecek, üretim süreçlerini takip ve kontrol edebilecek, üretim hedeflerinin belirlenmiş olan kalite sevi..