Ankara Tekniker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Tekniker
Ankara / Çankaya Giritli Asfalt

KİMYA MÜHENDİSİ VEYA KİMYA TEKNİKERİ SATIŞ DEPARTMANINDA ÇALIŞACAK SORUMLULUK ALABİLECEK B SINIFI EHLİYETİ OLAN VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN PREZANTABL SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN İNGİLİZCE YABANCI DİL BİLGİSİ OLAN İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ ..

Ankara / Tümü Yde Elektromekanik

ANKARA ŞANTİYELERİMİZDE VE MERKEZ OFİSİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 1. MS OFFICE PROGRAMLARINI KULLANABİLEN 2. AUTOCAD KULLANABİLEN 3. SAHADA METRAJ, RÖLÖVE, ESKİZ PROJE ÇALIŞMALARI YAPABİLECEK 4. ELEKTRİK MALZEMESİ ALIMI YAPABİLECEK 5. B-SINIFI EHLİYETİ OLAN ..

Çağdaş Soğutma Klima İnş San Tic Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Makine Teknikeri ilanlarına göz atabilirsiniz.Çağdaş Soğutma Klima İnş San Tic Ltd Şti Makine Teknikeri ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Sincan Başkent Başoğlu Elektrik

12 SENEDIR ELEKTRİK TAAHHÜT İNŞAAT PROJE İŞİ YAPMAKTA OLAN ŞİRKETİMİZE USTA KALFA MESLEK LİSESİ ÇALİŞMA ARKADAŞLARİ ALINACAKTIR.SİNCAN-ETİMESGUT-BATİKENT TERCİHEN SSK YEMEK MESAİ MAAŞ SEDAT BAŞ 0532 789 00 59 www.baskentbasogluelektrik.com..

Ankara / Çankaya Ayalp İnşaat

Ankara'da 25 Yıllık İnşaat Firmamıza Şantiye Şefi pozisyonu için İnşaat Teknikeri alınacaktır. Görev Tanımı : Bilgisayar Ortamında Uygulama Projelerinin Hazırlanması, İş Organizasyonu, Tarifi, Kontrolü, Teslim Alınması ve Hakedişlerin hazırlanması, Puantaj Düzenleme ve Raporlama, Sevk ..