Ankara Tekniker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Tekniker
Ankara / Sincan Kırlangıç Proje

MS OFFİCE(ÖZELLİKLE EXCEL) PROGRAMLARINA HAKİM, OSKA VE AMP BİLMESİ TERCİH SEBEBİDİR.SİNCAN OFİSİMİZDE ÇALIŞACAK İNŞ MÜHENDİSİ / İNŞAAT TEKNİKERİ ALINACAKTIR.....

Ankara / Kazan Aya Validasyon Amb Stl /

AYA Validasyon; Temizoda HVAC performans nitelendirmesi, biyogüvenlik Kabini performans nitelendirmesi, etilen oksit sterilizasyon validasyonu, otoklav sterilizasyon validasyonu faaliyet alanlarında sahada çalışacak takım arkadaşları aramaktayız...

Ankara / Sincan Çeka Ltd

Çelik kalıp imalatı yapan firmamızda çalışmak üzere iş takibi yapacak çalışan alınacaktır. Aranan özellikler : 1- Takım arkadaşları ile uyumlu çalışabilecek, 2- Teknik lise mezunu, 3- Askerliğini yapmış, 4- Erkek, 5- Tercihen iş hazırlama konusunda tecrübes..

ankaradaki kliniklerimizde çalışmak üzere ağız diş sağlığı teknikeri aramaktayız...

Ankara / Kazan Nazımay İnşaat

KAZAN SARAY SANAYİ BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN İNŞAAT FİRMAMIZA KONUSUNDA EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ PERSONEL ALINACAKTIR. TERCİH: ETİMESGUT, ERYAMAN, SİNCAN, FATİH VE KAZAN BÖLGESİNDE OTURANLARDIR. ERYAMAN VE CİVARI İÇİN SERVİS SAĞLANMAKTADIR. DİĞER ŞART, İMKANLAR VE ÜCRET GÖRÜŞME SIRASINDA BELİRTİLE..

Ankara / Çankaya İzosan Yapı Kimyevi

İZOLASYON Firmasına İnşaat teknikeri alınacaktır. Tecrübe ve ehliyet zorunludur...

Ankara / Çankaya Vys Yapı

ANKARA İçi ve Dışı Şantiyelerde Çalışacak İnşaat Teknikeri Aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Ankara Umut Hastanesi

HASTANEMİZDE görevlendirilmek üzere prezantabl diksiyonu düzgün Radyoloji Teknikeri aranıyor...

Elektrik Elektronik Teknikeri Genel Nitelikler • Teknik Liselerin veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektronik veya benzeri bölümlerinden mezun, • Network sistemleri ve bilgisayar donanımı konusunda bilgi sahibi, • Analitik düşünce, teknik bilgi ve becerisi ile pratik..

* Üniversitelerin İnşaat Teknolojileri bölümlerinden mezun, * Ankara'da ikamet eden, * İnsan ilişkilerinde başarılı, sorumluluk almaya hazır, * İyi derecede AutoCad bilgisi olan, * İyi derecede ofis programları bilgisi olan, * Mimari avan ve uygulama projelerinde t..