Ankara Tekniker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Tekniker
Ankara / Yenimahalle Lezizhan Catering

İVEDİK teki Yemek fabrikamıza Gıda Teknikeri alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Emt Elektronik

ELEKTRONİK TEKNİSYENİ/TEKNİKERİ • Tercihen Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektronik veya Elektronik Haberleşme bölümlerinden mezun, • Elektronik Üretim konusunda tercihen en az 1 yıl deneyimi bulunan • Smd ve Thr malzemeleri t..

Ankara / Yenimahalle Esg Enerji Ltd. Şti.

OSTİMDE BULUNAN FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SERİGRAFİ VE BASKI İŞİNDEN ANLAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

Ankara / Altındağ Tunc Reklam

tecrübeli tabela ve dijital baskı ustaları alınacaktır...

İş Tanımı Elektrik sektöründe nitelikli yapıların yurtiçi ve yurtdışı elektrik proje ve müşavirlik hizmetleri yapmaktayız. Aranan Nitelikler Autocad programı kullanabilen, Askerliğini yapmış, Meslek liseleri veya yüksekokul elektrik bölümü mezunlar..

Ankara / Tümü Evyap İnşaat

MERKEZ OFİSİ İSTANBUL/ YENİBOSNADA BULUNAN FİRMAMIZIN KUZEY ANKARA / TOKİ ŞANTİYEMİZDE KONUT PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 'KONUT VE TÜNEL KALIP İŞLERİNDE TECRÜBELİ' İMAKİNA TEKNİKERİ ARAMAKTAYİZ. *ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ ALANLARINDAN MEZUN *NETCAD VE AUTOC..

Ankara / Tümü Ha Yapı İnşaat

Ofisimizde, tam zamanlı çalıştırılmak üzere; -Autocad ve benzeri çizim programlarını iyi derecede kullanabilen, -Takım çalışmasına yatkın, -Seyahat engeli olmayan, -Mimari projeden anlayan, -Keşif - metraj çözebilen, -Minimum 2 yıl tecrübeli, Bay/Bayan çalı..

İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında hizmet veren firmamıza, İş Hijyeni Ölçümleri/Deneyleri Yapacak - Tekniker / Teknisyen (Tercihen Makine Teknikeri) - Ölçüm cihazları ile sahada çalışabilecek - Seyahat engeli olmayan - Dokümantasyon / raporlama ve görev disiplinine s..

Ankara/Beştepe merkezli inşaat şirketimize hakediş,sözleşme ve teklif hazırlayacak.Ayrıca şantiyelere zaman zaman giderek görüşmeler yapacak aktif ehliyeti olan inşaat teknikeri,makina teknikeri,harita teknikeri veya kendini bu konularda yetiştirmiş bayan eleman alınacaktır. 7/24 Araç verilip telef..

Ankara / Çankaya Arc Yapı Tasarım İnşaat

İnşaat Taahhüt işleri yapan firmamızda tam zamanlı çalışabilecek Teknik Ofis Sorumlusu İnşaat Teknikeri ihtiyacımız vardır. Üniversitelerin İnşaat Teknikerliği bölümünden mezun En az 3 yıl deneyimli Üst-Yapı projelerinde görev almış Saha deneyimi ve iyi derecede saha..