Ankara Tekniker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Tekniker
Ankara / Yenimahalle Yurtkale Yapı Denetim Ltd. Şti.

YAPI DENETİM FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; YAPI DENETİM FİRMALARINDA ÇALIŞMIŞ ,MEVZUATA HAKİM BAYAN TEKNİKER VEYA TEKNİK ÖĞRETMEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ..

Ankara / Yenimahalle Dms Dış Ticaret

Elektrik Elektronik konusunda deneyimli, Gaz dedektörleri bakım onarımında çalışacak teknik servis elemanı aranmaktadır...

Alarm ve Kamera ( CCTV - Analog ve IP ) sistemlerinde deneyimli ,Meslek Liselerinin Elektrik, Elektronik bölümlerinden veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, Network bilgisi olan Office programlarına temel düzeyde hakim, Analitik düşünce yapısına sahip ve prob..

ANTRAKON İNŞAAT A.Ş. bünyesinde,merkez ofiste görevlendirilmek üzere; • Meslek Yüksek Okulları'nın 'İnşaat' bölümünden mezun, • İnşaat firmalarında en az 3 yıl çalışmış * Özellikle ;İhale hazırlık,keşif, metraj, kesin hesap ve hakediş, konularında tecrübeli, İyi derece Autoc..

Ankara / Tümü Dms Cnc Makina

DMS CNC MAKİNA Konya, Bursa, Ankara ,İstanbul ve İzmir merkezlerine, CNC İşleme Merkezi, Torna, Taşlama tezgahlarının tamir ve satışında görevlendirilmek üzere teknik servis ve kurulumunu yapabilecek satış personeli alınacaktır. İşe alıncak personelin aşağıdaki özellikleri taşıması beklenmektedir:..

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; -Teknik Lise ve dengi mezunu, -Kariyerini İnşaat sektöründe hedefleyen, -Elektrik ve/veya tesisat konusunda bilgili - Tercihen teknik servis konusunda tecrübeli -Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş, -Değişime açık..

ANKARA ÇANKAYA 'DA BULUNAN MİMARLIK OFİSİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; * MESLEK LİSESİ VEYA ÖN LİSANS MEZUNU, * MİMARİ PROJELERDE TEKNİK ÇİZİM YAPABİLEN, * METRAJ VE KEŞİF ÇALIŞMALARI TECRÜBESİ OLAN VEYA BU KONUDA ÖĞRENMEYE AÇIK, * İŞ TAKİBİ YAPABİLEN, * AKTİF ARAÇ KULL..

Ankara / Çankaya Asem Güvenlik Sistemleri

GENEL NİTELİKLER • Endüstri Meslek Liselerinin , Meslek Yüksek Okullarının veya Teknik Eğitim Fakültelerinin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar veya Güvenlik Sistemleri bölümlerinden mezun olmuş, • Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe - CCTV, Yangın Algılama , Anons - Seslendirme, Kar..

Ankara / Yenimahalle Muratsal

- ÜNİVERSİTELERİN TEKNİK ÇİZİM BÖLÜMLERİNDEN HERHANGİ BİRİNDEN MEZUN, - AUTOCAD,PHOTOSHOP,SKETCHUP VEYA HERHANGİ BİR 3D ÇİZİM PROGRAMINI İYİ DERECE BİLEN, - MİMARİ UYGULAMA VE DETAY ÇİZİMLERİNE HAKİM,DETAY ÜRETEBİLECEK, - İNCE YAPI MALZEMELERİNİN,İŞÇİLİK VE DETAY UYGULAMALARINA HAK..

Ankara / Elmadağ Akaydo İnşaat

Ankara / Hasanoğlanda bulunan şantiyemiz için,Ankarada ikamet eden en az 3 yıl tecrübeli Harita Teknikeri alınacaktır.Başvurular online yapılmaktadır...