Ankara İş İlanları

Şehir: Ankara
Ankara / Yenimahalle KFC

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..

Ankara / Etimesgut Golfkent

Eskişehir yolu 35. km tesisimize yatılı bay bulaşıkçı arıyoruz...

Ankara / Altındağ Merve Cam

Ankara sitelerde faaliyet gösteren işyerimiz için cam işinden anlayan personel alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Patent Klima Ltd.

KLİMA MONTAJ İŞLERİNDE ÇALIŞACAK ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ELEKTRİK VEYA OKSİJEN KAYNAĞI KONUSUNDA BİLGİLİ 2400 +SSK+YEMEK 1452 SK NO 89 İVEDİK ANKARA MÜRACAATLARINIZI ADRESİMİZE YAPINIZ..

Ankara / Yenimahalle Orfe Tekstil

Ev tekstili ve dijital halı üretimi yapmaktayız. Zirve muhasebe programını bilen ön muhasebeci personeli alınacaktır...

Bilgisayar ofis programlarını kullanabilen, Görme ve Duyma işlevlerinde engel olmayan, En az lise mezunu, 20-40 yaş arası, Ankara da ikamet eden, Tercihen ofis işlerinde tecrübeli, Bay-bayan ofis personeli alınacaktır,..

Ankara / Çankaya FLO Mağazacılık

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, tercihen yüksekokul mezunu, İş sorumluluğuna sahip, Müşteri odaklı düşünen, Tercihen Perakende sektöründe satış danışmanlığı tecrübesine sahip, Dinamik, güler yüzlü ve takım çalışmasına yatkın, Esnek çalışma saatleri ve yoğun iş..

Ankara Merkez Ofisimizde Görevlendirilmek Üzere; Genel nitelikler: • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • Zirve ve Ms Office programlarını kullanabilen, • Muhasebe ve Personel alanında en az 3 yıl deneyimli, • Bankacılık ve finans konularında den..

Ankara / Çankaya Akdağ Proje Yapı

GENEL NİTELİKLER: Üniversitelerin Maliye, İktisat, İşletme ve Muhasebe ile ilgili bölümlerinden mezun, En az 2 yıl deneyim sahibi, ZİRVE Programına ve MS Office (özellikle excel) programlarına hakim, Tek Düzen Hesap Planı, Finansal raporlama konularında deneyimli,..

Ankara / Tümü 3İZ İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektörün lider markaları arasında yer alan ve Holding firması bünyesinde TAM KAPSAMLI GÜVENLİK anlayışı ile büyüyen Alarm ve Güvenlik Sistemleri firmamızda görevlendirilmek üzere, yüksek gelir ve kariyer hedefi olan takım arkadaşları arıyoruz. Sorumlu ..