Ankara İş İlanları

Şehir: Ankara
Ankara / Çankaya Zbox Step

Şirketimiz bünyesinde üretilen video prodüksiyon ve greenbox video yapım süreçlerinde görev alacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Beklediklerimiz ; Video kurgu montaj alanında yeterli süre profesyonel iş deneyimi, Final Cut, Adobe Premiere, Adobe After Eff..

Eğitim & danışmanlık firmamızın Ankara-Öveçler ofisinde çalışmak üzere, 18-25 yaş arasında, en az Lise mezunu bayan çalışma arkadaşı alınacaktır. Sekreterliğin gerektirdiği tüm ofis işlerinden sorumlu olacaktır. - 18-25 yaş arasında bayan. - En az Lise mezunu. - Tercihen bek..

Ankara / Sincan Kartek Servis

VESTEL YETKİLİ SERVİSLİĞİNİ YAPTIĞIMIZ FİRMAMIZA BEYAZ EŞYA KLİMA ARIZA VE MONTAJ USTALARI ALINACAKTIR. Arıza Montaj konusunda deneyimli, Aktif araç kullanabilen, Planlı, programlı çalışabilen, Ekip çalışmasına yatkın, Problem çözme yeteneği olan, Be..

Ankara / Sincan Kartek Servis

Vestel yetkili servisimiz Sincan Etimesgut Eryaman bölge servisimizde uzun süreli çalıştırmak üzere müşteri temsilcisi alınacaktır. Daha önce yetkili servis deneyimli olanlar önceliklidir Tercihen Büro yönetimi ve sekreterlik bölümü mezunu *En Az Lise Mezunu,..

Ankara / Çankaya BAYDÖNER

Benzer görevlerde en az 3 Yıl deneyim sahibi, Baydöner Standartlarını Salon bölümünde uygulayabilecek, Ekibine liderlik edip, hedefler doğrultusunda motive edebilecek, İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü, Gelişime açık ve ekibini geliştiren, Ankara'da İkamet e..

Ankara / Çankaya BAYDÖNER

Baydöner markamıza ait restoranlarımızda kişisel temizliğine önem veren ve işin gerektirdiği hijyeni sağlayabilecek Ustabaşı alınacaktır. Baydöner standartlarına göre ürün hazırlayabilecek Hijyen konusunda bilgili ve duyarlı, Gıda Güvenliği Konusunda bilgi sahibi ve uygulama..

Ankara / Çankaya BAYDÖNER

Baydöner markamıza ait restoranlarımızda kişisel temizliğine önem veren ve işin gerektirdiği hijyeni sağlayabilecek KOMİ alınacaktır. Hizmet sektöründe kariyer hedefi olan, Tercihen kafe ya da restoranda servis tecrübesine sahip, Müşteri taleplerini nazikçe ve güler yüzle ka..

Ankara / Çankaya BAYDÖNER

Baydöner markamıza ait restoranlarımızda mutfak bölümünde çalışacak "Çırak"lar alınacaktır. •Hijyen konusunda bilgili ve duyarlı •Gıda Güvenliği Konusunda bilgi sahibi ve uygulamalara hakim •Ekip çalışmasına önem veren •Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ..

Ankara / Etimesgut Ankara Reklam

İlan Detayları Reklam Tabela Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda Ankara şubemizde çalıştırılmak üzere ; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrübesi olan, - İlgili grafik programlarına hakim (Corel,photoshop,3d max) - Dikkatli..

Ankara / Çankaya Ata Grup

Balğatdaki ofisimize ; 18/30 yas aralığında giyimine ve konuşmasına özen gösteren ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ VE,TECRÜBESİZ yoksa bile öğrenmeye gayretli,ekip çalışmasına uyum sağlayacak. Bulunduğu ekibe değer katacak genel olarak açıklanan görevde çalışmaktan keyif ..