Antalya Danışman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Danışman

- Tam zamanlı olarak, aktif ve dinamik bir işte çalışmak isteyen, - Özgüven sahibi, girişimci ve satış ruhuna sahip, ikna kabiliyeti yüksek, - İnsan ilişkilerini seven ve bu doğrultuda başarılı olabileceğine inanan, - Gayrimenkul portföyü oluşturarak müşteri veri tabanı sağlayabile..

Antalya / Muratpaşa Remax Boutique

KENDİNE GÜVENEN DİKSİYONU DÜZGÜN EN AZ LİSE MEZUNU PREZANTABL...

Antalya / Tümü Vesta Emlak

VESTA EMLAK BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK EMLAK SATIŞ DANIŞMANLARI ALINACAKTIR. OFİSİMİZ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KUZEYİNDE KÜLTÜR MAHALLESİNDEDİR. BAY - BAYAN MÜMKÜNSE ARABASI OLAN ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR. ÇALIŞACAĞI BÖLGE KARŞILIKLI GÖRÜŞMEDE KARARLAŞTIRILACAKTIR ...

Antalya / Alanya Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel temizliği, düzeni ve depo süreçlerinde görev alacak Satış Danışmanları arıyoruz!!! İs..

Antalya / Konyaaltı 1a Plus Cenova Gayrimenkul

Antalya Konyaaltı Gürsu Mahallesindeki gayrimenkul ofisimize hiçbir masrafı olmadan (öğle yemeği ofiste verilmektedir) gayrimenkul danışmanları arıyoruz.Tercihen Rusça,İngilizce veya Türkçe iletişim kurabileceğimiz ana dili Rusça olan personel ayrıca çalıştırılacaktır...

Antalya / Manavgat Croqhe Erkek Giyim - Manavgat

Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl deneyimli En az lise mezunu Müşteri beklentilerini iyi algılayacak, sürekli müşteri memnuniyetini sağlayacak Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren..

İş Tanımı  Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Mağazaları, özgün yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye’de lider konumdadır. 1957’den bu yana her gün büyümeye ve gelişmeye devam eden Pa..

Antalya / Konyaaltı Bora Emlak

BORA EMLAK GAYRİMENKUL OFİSİMİZDE HALİ HAZIRDA BEŞ UZMAN GAYRİMENKUL DANIŞMANI İLE SEKTÖRE HİZMET VERMEKTEDİR. BÜNYEMİZE BAY/BAYAN YENİ GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI KATMAYI PLANLAMAKTAYIZ. YÜKSEK GELİR HEDEFLEYEN ,SERMAYESİZ,SABIKASI BULUNMAYAN, ARACI OLAN, GELECEĞİ NE YÖN VERMEK İSTEYEN, EK..

Antalya / Konyaaltı Turyap Altınyaka

Antalya / Konyaaltı - Liman Mahallesinde bulunan ofisimizde bizimle birlikte çalışacak, özgüveni olan, Gayrimenkul Danışmanlığı yapacak bay/bayan arkadaşlar arıyoruz. Yaş sınırı yoktur. Çalışmak isteyen arkadaşların doğrudan veya verdiğimiz e-posta adresi aracılığıyla CV'lerini göndermeleri..

İş Tanımı  Antalya ve Alanya bölgesinde mobilya ve ev dekorasyonu alanında sektörün lider firması TEL MAĞAZACILIK A.Ş. bünyesinde Antalya' da hizmet veren Akdeniz Bölgesi'nin en büyük mobilya mağazası olan  Hanedan İstikbal, U..