Antalya Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Ofis Elemanı
Antalya / Alanya Elite Gayrimenkul

Gayrimenkul şirketimizin muhasebe departmanında çalışacak. Aktif , direktifleri çabuk algılayabilen, özellikle exel ve diğer ofis programlarını İyi derecede bilen. A2 ehliyeti olan , ingilizce anlayıp konuşabilen çalışma arkadaşı arıyoruz...

Antalya / Manavgat Havva Özel Temizlik Ltd. Şt.

ULUALAN YOLU KARAÖZ MEVKİİN DEKİ HASEKİ ZEYTİN FABRİKAMIZA ÖN MUHASEBE'DE DENEYİMLİ BAY PERSONEL ARANMAKTADIR.GÖRÜŞMELER YÜZYÜZE YAPILACAKTIR. GÖRÜŞME ADRESİ:AŞAĞIHİSAR MAHALLESİ GÜLVEREN CADDESİ NO:17 MANAVGAT/ANTALYA HAVVA ÖZEL TEMİZLİK LTDL.ŞTİ...

Antalya / Tümü Crowne Plaza Antalya

İş Tanımı5 yıldızlı uluslararası otelimizde işe alınacak aday,- Potansiyel veya çalışılmakta olan şirketlerin bilgilerini sürekli güncel tutacak - Şirketler ile ilgili tüm yazışmaları yapacak,- Satışları ve mevcut müşteri potansiyelini arttırmaya yönelik ç..

Antalya / Tümü Crowne Plaza Antalya

İş TanımıUluslararası otelimizin muhasebe departmanında Muhasebe Müdürü'ne bağlı Cost Controller olarak çalışacaktır.Aranan Nitelikler- Benzer pozisyonda 5 yıldızlı otellerde en az 3 yıl deneyimli (Şehir oteli tercih sebebidir.) - LOGO TI..

İş TanımıAKSAL Çelik Konstrüksiyon projelerinde büyük bir deneyime sahip olan, kurulduğu yıldan bu yana, kısa sürede dünyanın prestijli markalarıyla birlikte çalışarak 100’den fazla projeye başarıyla imza atmış ve alanında lider bir konuma gelmiştir...

İş TanımıAKDENİZ DÜĞÜN PAKETÇİSİ MAGIC LIFE MOBİLYA  Antalya Organize Sanayi Bölgesinde 24.000 m2 alana sahip bir Fabrikaya, 12 Şube ve 300′ ün üzerinde çalışanı olan büyük bir yapıya ulaşmıştır.     Modayı takip eden tas..

Aranan NiteliklerAcil Serviste çalışacak tecrübeli pratisyen hekim aramaktayız...

Antalya / Kepez Üçgen Mutfak

ÜÇGEN A.Ş Muhasebe departmanımıza tercubelı deneyımlı hıper aktıf.bay eleman alınacaktır. Muhasebe programı olarak kundığımız program sentez yazılımdır ve bu bilgiye sahıp olan Muhasebe malıyet resmi prosödurlerı bilen şirketimize faydalı olabileceğine inanan muhasebe uzmanına ihtiy..

İş Tanımı  İngiliz Kültür Fine arts and Drama Anaokulu Antalya Konyaltı Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; MKURUM MÜDÜRÜ alınacaktır.Aranan Nitelikler       - Üniversitelerin Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Çocuk Gelişimi ve..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..