Antalya Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Ofis Elemanı
Antalya / Tümü İNARMA İNŞAAT

İş TanımıİNARMA İNŞAAT LTD.ŞTİ.Aranan Nitelikler*Diksiyonu düzgün,Güleryüzlü *Çözüm odaklı çalışıp pratik düşünebilen *Excel ve Word programlarına hakim  *Raporlama yapabilecek ,Dosyalama yapabilecek *Ofis i idar..

Antalya / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıRealty World; 1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir.  1 May..

Aranan NiteliklerBilfen Eğitim Kurumlarına bağlı liselerde görevlendirilmek üzereÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,İletişim gücü yüksek,Başarı odaklı,Takım çalışmasına yatkın,MS Office programlarına hakim,Pedagojik formasyon ..

İş TanımıHazır yemek sanayinde "ANTALYA CATERING & YEMEK " bundan 23 yıl önce Antalya bölgesinde ve sektörünün ilkleri arasında yer alarak kurulmuştur. Büyümesini verdiği hizmet kalitesinden ödün vermeyerek sağlamıştır. Kısa s..

Antalya / Tümü Pak Metal

İş TanımıFirmamız 1995 yılında yassı metal işleme işleri yaparak kurulmuş ve o yıldan beri büyüyerek Antalya'nın en gözde firması haline gelmiştir. Aile şirketi olarak kurulan firmamız, daha kurumsal bir kimlikle profesyonelce işlerine devam etmektedir. 3 ana iş kolun..

İş Tanımı  ROBINSON ist ein Unternehmen der World of TUI, dem weltweit führenden Touristikkonzern. In der gehobenen Clubhotellerie sind wir der deutsche Qualitäts- und Marktführer.Erbaut an einzigartigen Naturschauplätzen und ausgestattet mit all..

Aranan NiteliklerÖzel Antalya Anadolu Hastanelerinde Görevlendirilmek Üzere;   Üniversite Mezunu, Çok iyi derecede İngilizce, Rusça ve Almanca bilen, Sağlık sigortaları konunsunda deneyimli, İletişim ve organizasyon beceris..

Antalya / Tümü TÜRK MAARİF KOLEJİ

İş TanımıTürk Maarif Koleji, başarının ilk adımının okul öncesi eğitim ile başlayacağı düşüncesinden yola çıkarak hareket etmektedir. Bu anlamda okul öncesinden başlayarak lise eğitiminin sonuna kadar emin adımlarla ve yeni bir solukla Antalya’da yerini almaktadır. Okul..

Antalya / Tümü TÜRK MAARİF KOLEJİ

İş TanımıSeçme Yerleştirme, İş Analizi, Kariyer Planlama, Eğitim ve Geliştirme, Performans Değerlendirme, Ücret Yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, yasa ve mevzuatlar çerçevesinde personelin özlük işlemlerinin eksiksiz olarak yapılmasının sağlanması, İnsan Kaynakları bütçesini..

Antalya / Tümü TÜRK MAARİF KOLEJİ

İş TanımıOkulun tüm operasyonel süreçlerinden sorumlu olarak, işlerin doğru ve düzenli yapılmasını sağlayacak ''Operasyon Müdürü'' alınacaktır.Aranan Nitelikler Lisans mezunu, İ..