Antalya Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Ofis Elemanı
Antalya / Tümü TÜRK MAARİF KOLEJİ

İş Tanımı“OKUL MÜDÜRÜ” pozisyonunda görevlendirmek üzere aşağıdaki kriterlere uygun adaylar aramaktayız.Aranan NiteliklerDaha önce MEB'e bağlı özel veya devlet okullarında müdür olarak çalışmış,  Okulun genel idari sorumlulu..

İş Tanımı15 ŞİRKETİN YETKİLİ ACENTELİĞİNİ YAPAN ŞİRKETİMİZE SİGORTA TEKNİK PERSONELİ ALINACAKTIR TERCİHEN İLGİLİ BÖLÜM MEZUNU-SEGEM BELGELİ   MÜŞTERİ VE SATIŞ PERSONELLERİNİN..

Antalya / Tümü STONE GROUP HOTELS

İş TanımıSTONE GROUP HOTELS-ROYAL WİNGS HOTELAranan Nitelikler İlgili bölümlerin önlisans veya lisans eğitimini almış Genel Muhasebe alanında en az 1 yıl tecrübeli MC Office programlarını kullanabilen Takım ç..

Antalya / Tümü STONE GROUP HOTELS

İş TanımıSTONE GROUP HOTELS-ROYAL WİNGS HOTELAranan Nitelikler İlgili bölümlerin lisans veya önlisans eğitimini tamamlamış Krediler veya Gelirler elemanı olarak en az 1 yıl deneyimi olan MC Office programlarını kullana..

Antalya / Tümü Safir Cerrahi Aletleri

İş TanımıAntalya'da safir cerrahi medikal olarak cerrahi el aleti üretimi yapıyoruz. Ön muhasebemizi tutacak. Yapılan satışların faturalarını kesip takip edecek. Firmamızın muhasebe departmanında görevlendirilmek üzere muhasebe elemanı arıyoruz...

İş TanımıPazaryum Pazarı olarak mağazacılık sektöründe faaliyet göstermekteyiz. 2016 yılıyla birlikte de online satış platformlarında yer almaya başladık. Kurumsal olarak yükselme hedefimiz, çalışanlarımızla kurulacak güçlü bağ ile mümkün olacaktır.Aradığımız kişi..

Antalya / Tümü Sınav Koleji

İş Tanımı2014-2015 yılında Antalya'da eğitim öğretime başlayacak SINAV KOLEJİ'ne her branştan öğretmenler alınacaktır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Pedagojik formasyona sahip ..

Antalya / Muratpaşa Sevay Aydınlatma

GENEL MUHASEBE BİLGİSİ OLAN OFİS PROGRAMLARI İYİ DERECEDE BİLEN TERCİHEN LOGO TİCARİ PROGRAM KULLANABİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN ÇALIŞMA ARKADAŞI..

Hakkımızda Firmamız Kuruluşunu gerçekleştirdiği 1999 Yılından itibaren İletişim Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Network Sistemleri ve Acil Anons sistemleri konusunda satış ve satış sonrası hizmetleri ile kurumsal firmalara çözümler sunan bir teknoloji firmasıdır. Genel nitel..

Antalya / Muratpaşa Essa Enerji Sistemleri

MUHASEBE BİLGİSİ OLAN MUHASEBE PROGRAMI KULLANABİLEN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...