Antalya Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Ofis Elemanı
Antalya / Tümü Pak Metal

İş TanımıFirmamız 1995 yılında yassı metal işleme işleri yaparak kurulmuş ve o yıldan beri büyüyerek Antalya'nın en gözde firması haline gelmiştir. Aile şirketi olarak kurulan firmamız, daha kurumsal bir kimlikle profesyonelce işlerine devam etmektedir. 3 ana iş kolun..

İş Tanımı. AKDENİZ DÜĞÜN PAKETÇİSİ MAGIC LIFE MOBİLYA  Antalya Organize Sanayi Bölgesinde 24.000 m2 alana sahip bir Fabrikaya, 12 Şube ve 300′ ün üzerinde çalışanı olan büyük bir yapıya ulaşmıştır.     Modayı taki..

İş TanımıAcentamızın Merkez Ofisinde Gece Operasyonumuzda çalışacak;Aranan Nitelikler  En az 2 yıl benzer pozisyonda çalışmış gece operasyonunda deneyimli olan, İngilizce veya Rusça Bilen Bay Gece çalışmasına eng..

Antalya / Tümü MARDAN PALACE HOTEL

İş TanımıMutfak departmanında deneyimli, Tüm Mutfak bölümlerine hakim, Menü hazırlık aşamasında destek verebilecek, Yazılı ve sözlü olarak İngilizce dilini çok iyi derecede konuşabilen çalışma arkadaşı aramaktayız.  ..

İş TanımıOfisimizdeki gayrimenkul danışmanımıza asistanlık yapacak ofis içi çalışacak gerektiğinde danışman ile birlikte bölge çalışması yapacak portföy bilgilerini toplayarak görüşmeler ayarlayacak internet ve office programlarına hakim lara bölgesinde oturan en az l..

İş Tanımı  Deutsches Call-Center   was schon seit über 8 Jahren auf Markt ist, sucht Mitarbeiter für unser neues langfristiges Projekt in Antalya.   2.500,00 TL Festgehalt   +  Sie erhalten sofort einen..

Antalya / Tümü KAMELYA COLLECTION

İş TanımıAntalya- Manavgat'ta bulunan üç otelden oluşan kompleksimizde, 2016 Turizm Yaz Sezonunda, Mutfak bölümünde "BULAŞIKÇI" olarak görevlendirilmek üzere, çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Tercihen Lis..

Antalya / Tümü KAMELYA COLLECTION

İş TanımıAntalya-Manavgat bölgesinde bulunan  üç otelden oluşan tesisimizde 2016 sezonunda, operasyon departmanında, "Çağrı Merkezi Görevlisi" olarak görevlendirilmek üzere, çalışma arkadaşı aramaktayız.    Aranan Nitelik..

İş TanımıLARA BÖLGESİNDE MARKETTE ÇALIŞACAK 35 YAŞ ALTI BAYAN ELEMAN(KASİYER,REYONER) ARANIYOR...

İş TanımıWeiter gehts in 2016 Wir sind ihr Ansprechpartner, für einen sichern und modernen Arbeitsplatz in Antalya! Ausführliche Beschreibung der Tätigkeit, zeigt unsere Professionalität. Strom / Gas au..