Antalya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Satış Temsilcisi
Antalya / Tümü Mızraklı Araç Kiralama

Günlük Araç Kiralama sektöründe faaliyet gösterdiğimiz firmamızın Antalya Havalimanı Şubemizde görevlendirilmek üzere Günlük Araç Kiralama Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır; Tercihen araç kiralama başta olmak üzere, otomotiv, turizm veya hizmet sektöründe büro deneyimine sahip, ..

Antalya / Konyaaltı Konyaaltı Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla bü..

Bilgisayardan reklam yapacak ya da evinden sosyal medya hesaplarından web sitesi satışı yapacak bayan arkadaşlar arıyoruz. İşle alakalı eğitim verilecektir. Detaylar ofiste anlatılacaktır. Yerimiz merkezi konumdadır.Şart olarak Antalya içinde olması yeterlidir...

Antalya / Manavgat Tolegen Turizm Danışmanlık

Alanya ve Manavgat'da bulunan 5 yıldızlı otelimizin Call Center rezervasyon ofisinde çalışacak tercihen otel yada acentaların rezervasyon yada satış departmanında çalışmış, telefon ile etkili konuşma ve satış yeteneğine sahip deneyimli ekip arkadaşları arıyoruz. Başvurular telefon ve e mail üzerinde..

Antalya / Kemer Resat Gorgun

KEMER KİRİŞ BÖLGESİNDE 5 YILDIZLI OTEL İÇERİSİNDE ÖZEL İŞLETME DE ÇALIŞACAK 20-30 YAŞ ARALIĞINDA ÇALIŞACAK BAY BAYAN STAND ELEMANLARI ARIYORUZ...

Antalya / Muratpaşa Talyapak Bilişim Ltd Şt

YAŞ SEBZE VE MEYVE SEKTÖRÜNDE ÇALIŞABİLECEK BAYAN/BAY PAZARLAMA KONUSUNDA UZMAN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK DİKSİYONU DÜZGÜN,İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI,TEMSİL YETENEĞİNE SAHİP PREZENTABL SEYAHAT ENGELLİ BULUNMAYAN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN TALYAPAK.COM SATACAĞI MALZE..

Antalya / Manavgat PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yükse..

Antalya / Kepez Otesan Ltd Şti

Endüstriyel mutfak ve otel ekipmanları alanında görev yapan firmamızda çalışmak üzere, *Satış Elamanı *İyi derecede stok takibi yapabilen ve excell kulanabilen *Dengi lise veya üniversite mezunu olan *Ofis cihazlarını iyi derecede kullanabilen *Askerliğini Yapmış ..

Antalya / Manavgat Wunder Reısen

Acentamıza Almanca, Rusca, İngilizce bilen tur satış elemanları aranmaktadır...

Antalya / Muratpaşa Agroers İlaç

İLAÇ FİRMAMIZDA SAHADA ÇALIŞACAK SATIŞ PAZARLAMA KONUSUNDA DENEYİMİ OLAN, AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN,GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN PREZENTABL,DİKSİYONU DÜZGÜN ELEMAN ARANMAKTADIR. Mesut MUTLU 0 532 440 05 18..