Antalya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Satış Temsilcisi

Turizm şirketimizin anlaşmalı olduğu otellerin rezervasyonlarını, Alanyadaki ofisimizden online ve telefon üzerinden yapabilecek,diksiyonu düzgün,ikna kabiliyeti yüksek,takım çalışmasına uyumlu,satış odaklı,gerektiğinde seyahat engeli olmayan ve esnek çalışma saatlerine uyumlu bayan çalışma arkadaşl..

Antalya / Muratpaşa Printex Ofis Makinaları

Antalya ili ve ilçelerinde, Ofis Makinaları sektöründe her türlü ofis makinaları, sarf malzemeleri, ve bu ürünlerin teknik destek hizmetinin satışı konusunda yardımcı olabilecek; En az lise mezunu, Satış ve pazarlama konusunda en az 2 yıl tecrübeli,..

Antalya / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin lider bankalarından biri olan kurumsal müşterimiz için “Saha Satış Temsilcisi” arıyoruz. İş Açıklaması -Firma hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, -Müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamaya yöneli..

Antalya / Tümü Rehber.com.tr

Rehber.com.tr websitesi olmayan firmalara bedava websitesi oluşturan bir sitedir. Çalışma yapmayı düşündüğümüz kişiler sahada bu üyelik paketini pazarlayacaklardır. Çalışacak kişi satış yaptığı her firma için net 25 tl alacaktır. Satış yapılan firma ücreti site üzerinden ödeyip, faturası sitem taraf..

Antalya / Konyaaltı Polograph

KONYAALTI/HURMA'da bulunan yeni açılan tekstil mağazamıza Satış Temsilçisi aramaktayız. Tercihen satış konusunda tecrübeli, Ekip çalışmasına yatkın, Güler yüzlü, Kişisel bakımına özen gösteren, İletişim becerileri güçlü ve ikna kabiliyeti yüksek,..

OFİS İÇİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE DENEYİMLİ BAYAN SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR..

Firmamızda Çalıştırılmak Üzere Eğitim sektöründe deneyimli Prezantabl Tercihen 1 veya 1 den fazla lisanda iyi derecede konuşabilen Satış temsilcisi alınacaktır...

Antalya / Muratpaşa Koçyiğit Gıda

***(SICAK SATIŞ) DA ÇALIŞACAK FORD TRANSİT ARAÇ KULLANABİLECEK; GIDA , İTR.TEM. VE İHT MAD.SEKTÖRÜN LİDER ÜRÜNLERİNİN SATIŞ VE PAZARLAMASINDA BULUNACAK ,EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ,ANTALYA MERKEZDE ÇALIŞMIŞ MÜŞTERİ PORTFÖYÜ OLAN,İYİ DERECEDE ARAÇ KULLANABİLEN B SINIFI EHLİYETLİ,GİYİMİNE ÖZENLİ,DİKSİYONU D..

Şirketimiz Elektronik Güvenlik alanında hizmet vermektedir. Ana branşımız Alarm sistemleri, Kamera sistemleri ve Yangın sistemleri olmakla birlikte "Elektronik Güvenlik" alanında geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz. İşimizi www.ugurguvenlik.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz. T..

Antalya / Muratpaşa Jabo Gelinlik

ÜÇ ŞUBEMİZDE ELEMAN ALIMI YAPILACAKTIR. İSTANBUL BAĞDAT CD. ANKARA ARJANTİN CD. ANTALYA LARA DAHA ÖNCE GELİNLİK VE ABİYE SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ İLK TERCİHİMİZDİR. GELİNLİK VE ABİYE SATIŞI KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN DENEYİMSİZ ARKADAŞLARIMIZDA BAŞVURABİLİ..