Antalya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Satış Temsilcisi

GENEL NİTELİKLER Kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren ve sektörünün öncülerinden olan şirketimizin Satış departmanı bünyesinde değerlendirilmek üzere; - Bay - 30 yaşını aşmamış, - En az lise mezunu, - Askerlik terhis belgesine sahip, - En az 3 yıl Aktif a..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; İL STORE MAĞAZA İSTANBUL / AND MEDIA MARKT UMRANİYE x 2 İSTANBUL / AND MEDIA MARKT VIAPORT İSTAN..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konus..

Antalya / Muratpaşa Ölmez Mobilya & Aksesuar

ÖNCELİĞİMİZ MUHASEBEDİR, FAKAT BOŞ ZAMANLARINDA da SATIŞ YAPABİLMENİZ GEREKMEKTEDİR. Ön muhasebeden anlayan, Boş zamanlarında mağazamızda satış yapabilecek, Diksiyonu düzgün, Bir eleman aramaktayız... NOT:PROGRAMIMIZ VOLVOX ADLI AKINSOFT Ürünüdür, Bu progr..

Antalya / Alanya Alanya Reklamcılık

- 21 yaş üzeri ve Ana dil seviyesinde Almanca dil bilgisi aranmaktadır. - Satış ve Pazarlama sektöründe tecrübeli, dinamik çalışma arkadaşları aranmaktadır. - Maaş 2.500,00 TL + SSK + Prim ( Başarılı satış elemanlarımızın aylık net kazanma ihtimali 6.000,00 TL ve üzeridir. ) - Alın..

2011 yılından itibaren Bitki Çayı Üreten firmamızda ürünlerimizin Eczane ve Aktarlarda pazarlama ve dağıtımını yapacak konusunda en az 1 yıl deneyimli Satış Temsilcisi aramaktayız. *Diksiyonu düzgün ,prezantabl,ikna kabiliyeti yüksek, *İnsan ilişkilerinde başarılı,temsil yeteneğine sahip..

Antalya / Muratpaşa PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek Antalya'da ikamet eden veya edebilecek olan..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; İSTANBUL TOPKAPI İSTANBUL KAĞITHANE İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL BAYRAMPAŞA ANYALYA Aranan Nitelikler : - 18-30 yaşlarında..

Antalya / Kepez Erbaşlar Aş.

ÇAĞRI MERKEZİMİZE; DİKSİYONU DÜZGÜN, TÜRKÇE'YE HAKİM, İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, GRUP ORTAMINA UYUM SAĞLAYABİLEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. İŞ DENEYİMİ GEREKMİYOR. ÜCRET : MAAŞ + SİGORTA + PRİM + YEMEK..

Antalya / Muratpaşa Kapadokya Kitabevi

Kitabevimizde diksiyonu düzgün, güleryüzlü satış elemanları alınacaktır. Deneyim aranmamaktadır.Saat 12:00-14:00 arasında iş başvurunuz alınmaktadır. Adres: Kışla Mahallesi 47 Sok No 13-14 Muratpaşa/Antalya (Valilik Arası)..