Antalya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Satış Temsilcisi
Antalya / Manavgat PRONET

Pronet firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Uzmanı - Antalya ilanlarına göz atabilirsiniz.Pronet Satış Uzmanı - Antalya ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Part time HOSTES Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren HEDEF TANITIM olarak; part time HOSTES arıyoruz. Çalışma Bölgesi : Anadolu yakası - Avrupa Yakası- Antalya Aranan Nitelikler 18 - 30 Yaş a..

Antalya / Manavgat PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek Antalya'da ikamet eden veya edebilecek olan..

Antalya / Alanya Görtur Seyahat

Çağrı Merkezi Birimi´mizde bizimle birlikte çalışabilecek iletişim becerileri kuvvetli, ikna kabiliyeti gelişmiş, satış yapma konusunda da istekli çalışma arkadaşları arıyoruz. Başvurular şahsen ve CV üzerinden değerlendirilecektir...

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Antalya / Muratpaşa Tatil Sepeti

Türkiye'nin en geniş içerikli turizm portalı tatilsepeti.com üzerinde yayınlanmakta olan tur ve tesisler hakkında müşterilerin bilgilendirilmesi, satış gerçekleştirilmesi ve rezervasyon alınması süreçlerinde görev alacak, TURİZM SEKTÖRÜNDE kariyer hedefleyen, satış, ifade, iletişim yeteneklerine güv..

Antalya / Tümü Zirve Bilgisayar

Genel nitelikler: Hukuk alanına yönelik yenilikçi yazılım projeleri geliştiren ve araştırma/geliştirme projeleri yöneten, konusunda uzman ve sektörünün öncülerinden olan firmamızın; Ankara merkez ofisinde ve İstanbul ofisimizde istihdam edilmek üzere, • En az yüksekokul mezunu • Mü..

Antalya / Tümü ZETA İK

Perakende zincir mağazalarında bulunan kredi destek bankolarında görevlendirilmek üzere Bireysel Kredi Satış Temsilcisi aranmaktadır. Devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi ya da mezunu, İletişimi Güçlü, İkna kabiliyetine sahip, Satış konusunda kendine güvenen,..

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. iki büyük gücün, Sabancı ve Aviva Plc., birleşmesinden oluşmaktadır. 1200 kişilik kadrosu ile sektörün öncü kuruluşu olan AvivaSA ailesi olarak, Türkiye’nin dört bir yanı..

Antalya / Muratpaşa Mavi Işık Plus

Firmamız 8 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiye nin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavi ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..