Antalya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Satış Temsilcisi
Antalya / Tümü Rehberimde.com

Firma Arama Motoru; Rehberimde.com Saha Satış Temsilcileri Arıyor! İş Tanımı - Belirlenen bölgelerde işletmelere yönelik saha satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek - Şirket değerlerini koruyup müşteri portföyünü oluşturarak şirketini sahada en iyi şekilde..

Antalya / Muratpaşa Ermak Bilişim

Ermak Bilişim Pazarlama Departmanında çalışmak üzere teknolojiye ve bilişime çok meraklı, kendini sürekli geliştirmekten motive olan dinamik çalışma arkadaşları arıyoruz. GENEL NİTELİKLER · En az lise mezunu, · İnsan iliş..

Antalya / Tümü Dipaz Makine

Isıtma-Soğutma-Havalandırma sektöründe 43 yıldır Isımak ve Dipaz markalarıyla, sıvı ve gaz yakıtlı endüstriyel tip ısıtıcılar, evaporatif soğutucular, klima santralleri, endüstriyel veya tarımsal ürün kurutma sistemleri, nem alma ve nemlendirme sistemleri, ısı geri kazanım cihazları üretimi yapan fi..

Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Finansal Danışman-Antalya ilanlarına göz atabilirsiniz.Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. Finansal Danışman-Antalya ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Antalya / Muratpaşa Mavi Işık Plus

Firmamız 8 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiye nin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavi ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..

Antalya / Muratpaşa Mavi Işık Plus

firmamız hizmetlerinin dıs saha reklam ve tanıtımını yaparak serbest zamanlı satış yöneticisi alınacaktır.işe alınacak personeller frelans- serbest zamanlı veya part time çalışma şekillerinden birini seçebilir. ucretlendirme yüzyüze görüşmelerde netleşecektir. İRTİBAT ve G..

Antalya / Muratpaşa PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek Antalya'da ikamet eden veya edebilecek olan..

Antalya / Muratpaşa Mavi Işık Plus

Mavi Işık Plus firmasının aktif ilanlarına veya diğer Dış Saha Satış Yöneticisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Mavi Işık Plus Dış Saha Satış Yöneticisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Antalya / Tümü Antsaş A. Ş

Ülkemizde ve yurtdışında fuar stand tasarım ve imalat alanında faaliyet gösteren firmamıza Diksiyonu Düzgün, Giyimine Özen Gösteren, Tercihen Araç Kullanabilen, İnsan ve kurumsal ilişkileri yüksek, Çözüm üretebilen ve analitik düşünen, Çalışma Arkada..

Antalya / Muratpaşa Koçyiğit Gıda

***(SICAK SATIŞ) DA ÇALIŞACAK KAPALI VAN ARAÇ KULLANABİLECEK; GIDA , İTR.TEM. VE İHT MAD.SEKTÖRÜN LİDER ÜRÜNLERİNİN SATIŞ VE PAZARLAMASINDA BULUNACAK ,EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ,ANTALYA MERKEZDE ÇALIŞMIŞ MÜŞTERİ PORTFÖYÜ OLAN,İYİ DERECEDE ARAÇ KULLANABİLEN B SINIFI EHLİYETLİ,GİYİMİNE ÖZENLİ,DİKSİYONU DÜZ..