Antalya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Satış Temsilcisi
Antalya / Muratpaşa Koçyiğit Ofis Mobilya

ANTALYA BULUNAN BÜRO MOBİLYA MAĞAZALARIMIZDA AKTİF DIŞARDAVE İÇERİDE PAZARLAMA YAPABİLECEK KONUMUZDA DENEYİMLİ VE İŞİNDE İSTİKRARLI ÇALIŞABİLECEK.SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN, EHLİYETLİ ÜNİVERSİTENİN PAZARLAMA BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI , TEMSİL YETENEĞİNE SAHİP ,MS OFİS PROĞRAMLAR..

Antalya / Muratpaşa Koçyiğit Gıda

***(SICAK SATIŞ) DA ÇALIŞACAK KAPALI VAN ARAÇ KULLANABİLECEK; GIDA , İTR.TEM. VE İHT MAD.SEKTÖRÜN LİDER ÜRÜNLERİNİN SATIŞ VE PAZARLAMASINDA BULUNACAK ,EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ,ANTALYA MERKEZDE ÇALIŞMIŞ MÜŞTERİ PORTFÖYÜ OLAN,İYİ DERECEDE ARAÇ KULLANABİLEN B SINIFI EHLİYETLİ,GİYİMİNE ÖZENLİ,DİKSİYONU DÜZ..

Antalya / Kepez Birteknik

şirketteki işler ve dışarıda aktif satış ve pazarlama görevi yapabilecek tercih olarak gıda ve otel satış konsunda tecrübeli çalışma arkadaşları arıyoruz...

Antalya / Muratpaşa Ölmez Mobilya & Aksesuar

Şirket bünyemizde çalıştırmak üzere; İkna kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, Satışı meslek edinmiş yada öğrenebilecek, eleman aramaktayız. Adres:Çallı yeni üst geçidin altındaki mepaşın karşısında. Not: Profil fotoğrafı olmayan adaylar dikkate alınmayacak..

Antalya / Konyaaltı Ginza Tur

Antalya Konyaaltı plajlarda bulunan stantlarımızda çalışmak üzere: *Antalya'da ikamet eden *Diksiyonu düzgün *Prezantabl , insanlarla iyi ilişkiler kurabilen *Tercihen İngilizce bilen *Bayan elemanlara ihtiyacımız vardır. Bilgi için adayların ayrıca ..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konus..

Antalya / Muratpaşa PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek Antalya'da ikamet eden veya edebilecek olan..

Antalya / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yaptığımız firma bünyesinde yer alacak Saha Satış Personeli arayışımız mevcuttur. -Müşteriye marka ve ürün bilgisinin aktarılması, -İhtiyaca yönelik doğru ürün sunumunun/satışının gerçekleştirilmesi, -Yeni müşteriler kazandırılması, -Müşteri ziyaretlerinin yapı..

Antalya / Aksu Mızraklı Araç Kiralama

Uluslararası araç kiralama hizmeti vermekte olan firmamızın Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminalinde bulunan Rent a Car Ofisinde SATIŞ PERSONELİ olarak görevlendirilmek üzere; - Tercihen İngilizce, Almanca ve(ya) Rusça bilen, - İletişime önem veren, güleryüzlü, - Kıyafetine..

Antalya / Tümü Menumnette.com

Türkiye’nin Yemek ve Mekan Arama Motoru; Menumnette.com Saha Satış Temsilcileri Arıyor! İş Tanımı - Belirlenen bölgelerde yeme-içme işletmelerine yönelik saha satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek - Şirket değerlerini koruyup müşteri portföyünü oluşturara..