Antalya Tümü İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Tümü
Antalya / Muratpaşa Antalyasarısayfalar

bay bayan saha elemanı alınacaktır ücret dolgun..

Antalya / Manavgat Golf Otel

OTELİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE KAT GÖREVLİSİ ALINACAKTIR....

Antalya / Alanya Alanya Hmh Gayrimenkul

Emlak firmamız için iyi derecede ingilizce bilen, bilgisayar kullanımına hakim (word, Excel, PowerPoint gibi...) Tercihen 4 veya 2 yıl Üniversitesi mezunu bayan sekreter aranmaktadır...

Antalya / Alanya Selçuklu Tatil Köyü

Alanya konakli bölgesinde hizmete girecek olan tesettür tatil köyüne deneyimli bay bayan kat görevlileri alinacaktir ilgilenen arkadaslarin sahsen basvurmalari rica olunur.. 1400 tl maas ve diger sosyal haklar mevcuttur. Alanya ve Manavgata servisimiz vardir. Konaklid..

Antalya / Manavgat Gözde Otel

TESİSİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE KAT GÖREVLİSİ ALINACAKTIR...

Antalya / Kepez Lilyum Bayan Kuaforu

Tecrübeli Bayan usta alinaktir günlük 50-60 tl arasi...bayan tecrübeli kalfa alınacaktır..günlük 40tl..ağda sac yapımı tesettürden anlaması gerekir usta ve kalfanin..

Antalya / Tümü Gratis

İş Açıklaması Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek..

Antalya / Muratpaşa Refleks Osgb

BÜNYEMİZDE Çalışacak Tam Zamanlı İŞYERİ HEKİMİ ARANMAKTADIR...

Antalya / Manavgat Tolegen Turizm Danışmanlık

Otellerimizin Çağrı Merkezinde görevlendirilmek üzere telefon ile rezervasyon alıp satıp yapacak diksiyonu düzgün satış becerisi yüksek Çağrı Merkezi personelleri alınacaktır...