Antalya Tümü İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Tümü
Antalya / Kepez Perdesan Jaluzi

Firmamızda dikiş dikebilecek küçük parçaları birleştirebilecek. Çalıştığı ortama saygılı güvenilir işkur destekli personeller alınacaktır..

Medikal Sektörde hizmet veren firmamız için ağırlıklı olarak Ankara/İzmir/Adana/Antalya/Konya görevlendirilmek üzere "Kilit Müşteri Uzman ve/veya Lideri" aramaktayız. • Üniversitelerin İşletme, Ekonomi veya Mühendislik (tercihen Moleküler Biyoloji & Genetik, Biyoloji M..

Antalya / Muratpaşa Phoenix Marketing Services

Wir suchen für unsere Telemarketing-Agentur im neuen Standort Antalya-Dedeman ‬ weitere Mitarbeiter zur Festanstellung! Wir bieten - Faire und pünktliche Auszahlung‬en - 2550 TL Festlohn und noch mehr bei höheren Auftragszahlen‬ - Branchenüberdurschnittliche hohe..

Antalya / Manavgat Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE MANAVGATTA TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende no..

Antalya / Muratpaşa Starlift Otomatik İskele

STAR GRUP OTOMATİK İSKELE MAK. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Firmamızın ANTALYA Şubesinde görevlendirilmek üzere ; - İnşaat sektöründe deneyimli -Satış - Kiralama ve sonrasındaki süreçleri takip edecek -Planlama ve organizasyon yeteneği güçlü -Yoğun iş temposuna uyum sa..

Antalya / Kepez Otesan Ltd Şti

Endüstriyel mutfak ve otel ekipmanları alanında görev yapan firmamızda depo muhasebe departmanında ön muhasebe deneyimi olan *Dengi lise veya üniversite mezunu olan *Ofis cihazlarını iyi derecede kullanabilen, logo ,excell bilen *bay eleman alınacaktır *şartlar yüz ..

Firmamıza En az 2 yıl deneyimli Bayan Muhasebe Elemanı alınacaktır. * Ofis cihazlarını iyi derecede kullanabilen * logo Proğramını bilen * İyi derecede stok takibi yapabilen * Dengi lise veya üniversite mezunu olan * Aktif Sürücü Ehliyeti Olan * Diksiyonu..

Antalya / Kepez Otesan Ltd Şti

Endüstriyel mutfak ve otel ekipmanları alanında görev yapan firmamızda çalışmak üzere, *Satış Elamanı *İyi derecede stok takibi yapabilen ve excell kulanabilen *Dengi lise veya üniversite mezunu olan *Ofis cihazlarını iyi derecede kullanabilen *Askerliğini Yapmı..

Antalya / Kepez Otesan Ltd Şti

Endüstriyel mutfak ve otel ekipmanları alanında görev yapan firmamızda çalışmak üzere, *Satış ve pazarlama Temsilcisi *İyi derecede excell kulnabilen *Dengi lise veya üniversite mezunu olan *Ofis cihazlarını iyi derecede kullanabilen *Askerliğini Yapmış Bay eleman..