Antalya Tümü İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Tümü
Antalya / Kepez Otesan Ltd Şti

Endüstriyel mutfak ve otel ekipmanları alanında görev yapan firmamızda muhasebe departmanında ön muhasebe deneyimi olan *Dengi lise veya üniversite mezunu olan *Ofis cihazlarını iyi derecede kullanabilen, *bay/bayan eleman alınacaktır *şartlar yüz yüze görüşülecekti..

Antalya / Muratpaşa Altıntay Akaryakıt

GENEL NİTELİKLER - Üniversite veya Yüksek Okul mezunu, - Saha satışı ve/veya akaryakıt (Taşıt Tanıma Sistemi) konusunda tercihen minimum 2 yıl deneyimli, - Sürücü belgesi sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen, - Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, - MS O..

Antalya / Manavgat Kontrol Osgb

iş sağlığı ve güvenliği merkezinde çalışacak bayan pazarlama elamanı aranmaktadır...

Antalya / Muratpaşa Mavi Işık Plus

Firmamız 10 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiyenin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavı ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..

Antalya / Kepez Birteknik

soğuk depo makina ve panelleri imalati yapan firmamizda imalat ve montajda çalismak üzere deneyimli personeller alinacaktir..

Firmamız, 2005 yılından itibaren Profesyonel Haşere Kontrol Hizmetleri , sinek yakalama cihazı üretim ve satışı ile hijyen ekipmanları tedariği konusunda, İzmir merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren, sektörün öncü firmalarındandır. Gıda, endüstri, sağlık, perakende satış vb. sektörlere hizme..

Antalya / Kepez Birteknik

makina imalati yapan firmamizda yetistirilecek ve satis pazarlama kisminda calisacak personel ariyoruz...

Antalya / Tümü Ah-Ka Mekanik

Şirketimiz bünyesinde İstanbul,Antalya ve Kayseri şantiyelerimizde çalıştırmak üzere; Üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun, Pozitif iletişim becerisine sahip,sonuç odaklı dikkatli ve titiz çalışan, Takım çalışmasına yatkın, Firmamızda uzun süre görev almak isteyen, ..