Antalya Tümü İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Tümü
Antalya / Muratpaşa Agroers İlaç

İLAÇ FİRMAMIZA ; MUHASEBE KONUSUNDA DENEYİMLİ STOK ,SATIŞ,BANKA, ÇEK, SENET TAKİPLERİNİ YAPABİLECEK, VERGİ USÜL KANUNUNA VE VERGİ HUKUKUNA HAKİM ELEMAN ARAMAKTAYIZ...

Antalya / Tümü Sütaş

Sütaş A.Ş Antalya Bölge Satış Müdürlüğümüz bünyesinde görevlendirilmek üzere "SİPARİŞ MEMURU" aramaktayız. En az Ticaret Lisesi mezunu 2-3 yıl tecrübeli Takım çalışmasına yatkın Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış Antalya'da ikamet eden yada ikamet edebil..

Antalya / Kepez Sanem Bayan Kuaförü

Acill !! Sanem Bayan Kuaförüne bayan çırak arıyoruz.....

Antalya / Tümü B & S Enerji

indirimli elektirik antalya bölge bayimizde çalıştırılmak üzere,Tercihen Saha satış tecrübesi olan,mevcut müşteri portföyü bulunan.saha da çalışmaktan zevk alan,kendine güvenen,dürüst,prezantabıl,saha satış temsilcileri, takım arkadaşları arıyoruz. Maaş+prim+sgk..

Antalya / Manavgat Köseloğlu Ticaret

Manavgat ve Side Bölgesinde AYGAZ Bayiine -EHLİYETLİ, -TERCİHEN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ve EVLİ, -Manavgat'ta ikamet eden, -Yaz -kış sürekli olarak TÜP VE SU SERVİSİ YAPABİLECEK ELEMAN ALINACAKTIR...

Yeşillik ve taze baharat üretimi yapan firmamız için ilaç gübre ve sulama programlarını yapacak uygulattıracak tecrübeli ziraat mühendisi arkadaşlara ihtiyacimiz vardır..

Firmamıza En az 1 yıl deneyimli Bayan Muhasebe Elemanı alınacaktır. * Ofis cihazlarını iyi derecede kullanabilen * logo Proğramını bilen * İyi derecede stok takibi yapabilen * Dengi lise veya üniversite mezunu olan * Aktif Sürücü Ehliyeti Olan * Diksiyonu..

Antalya / Muratpaşa Tema Plastik Ltd. Sti

Perakende ve toptan olarak plastik ambalaj market poseti palet strech film torba gibi üretimini kendimiz yaptığımız plastik ürünlerinin satış pazarlamasını yapacak antalyayı ve çevresini iyi bilen dinamık satış pazarlama ekibinde çalışacak eleman arıyoruz. Tercihen market ve alt bayi rutu olustura..

Antalya / Muratpaşa Altıntay Akaryakıt Ür. Tic. Ltd

GENEL NİTELİKLER - Üniversite veya Yüksek Okul mezunu, - Saha satışı ve/veya akaryakıt (Taşıt Tanıma Sistemi) konusunda tercihen minimum 2 yıl deneyimli, - Sürücü belgesi sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen, - Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, - MS O..

Antalya / Muratpaşa Gul Hasar Sigorta Danışmanlık

Diksiyonu düzgün görünüşüne dikkat eden en az lise mezunu çalışma arkadaşları arıyoruz..