Aydın Uzman İş İlanları

Şehir: Aydın Pozisyon: Uzman
Aydın / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Dİl Okulları Aydın temsilcliğimizde görev almak üzere Temizlik Personeli alınacaktır.Aranan NiteliklerBinanın genel temizlik işleriyle ilgilenecek, - Çay-kahve servisini yapacak, - Hijyen kurallarını bil..

İş TanımıNAZİLLİ SINAV OKULLARI NAZİLLİ SINAV ORTAOKULU İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENİ Şükrü Yıldırım : 05544910500  Aranan NiteliklerDERSHANE,ÖZEL OKUL,ETÜT MERKEZİ GİBİ EĞİTİM-ÖĞRETİM KURUMLARINDA  ÇALIŞMIŞ,TEC..

İş TanımıREHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK , EĞİTİM  KOORDİNATÖRLÜĞÜAranan NiteliklerDERSHANE YA DA ÖZEL OKUL TECRÜBESİ OLMAKSOSYAL YÖNÜ KUVVETLİ , GİRİŞKEN , ÖZVERİLİ OLMAKTAKIM  RUHUNA İNANMAK..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve bölgenin yükselen değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı arıyoruz.          ( SGK ve Yabancı Hasta Geliri )Arana..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve bölgenin yükselen değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere "Kadrosuz Çalışabilecek" Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı arıyoruz.          ( SGK ve Yabancı Hasta Geliri )..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve bölgenin yükselen değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere "Kadrosuz Çalışabilecek" Radyoloji Uzmanı arıyoruz.          ( SGK ve Yabancı Hasta Geliri )A..

Aydın / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

İş TanımıYÖNDER Okulları, Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Psk. Süleyman Hecebil tarafından kurulan bir özel okuldur. İstanbul, İzmir, Bursa ve Didim YÖNDER Okulları, klasik eğitim kavramlarının dışında bir okul modeli ile öğrencilere ve velilere farklı bir seç..

Aydın / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak; Aydın Nazilli Bamboo AlışVeriş Merkezin de açılacak olan mağazamızda çalışacak "Mağaza Müdürü" çalışma arkadaşları aramaktadır. ..

İş TanımıÜlkemizde birçok sektörde faaliyet gösteren şirketler grubumuz,Aydın Kuşadası'nda Jeotermal arama,işletme,üretim ve dağıtım ruhsatlarına sahiptir.Yapmış olduğumuz jeoloji ve jeofizik çalışmaları sonucu Kuşadası'ndaki 120.000 konut ve 160 oteli ısıtma ve soğutma kapas..