Aydın Uzman İş İlanları

Şehir: Aydın Pozisyon: Uzman
Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve Bölgenin Yükselen Değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere ' HEMŞİRE ' aramaktayız.Aranan Nitelikler• Hemşirelik Yüksek Okulu veya Sağlık Meslek Lisesi mezunu• En az 3 yıl deneyim..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve Bölgenin Yükselen Markası  Egemed Hastanesi bünyesinde  görev almak üzere ' EBE ' aramaktayız.Aranan Nitelikler Lise ya da yüksekokulların “Ebelik” bölümlerinden mezun, Sorumlulu..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve bölgenin yükselen değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere 60 yaş üstü veya kadrosu kendinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı arıyoruz.          ( SGK ve Yabancı Hasta Geli..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve bölgenin yükselen değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere 60 yaş üstü veya kadrosu kendinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı arıyoruz.          ( SGK ve Yabancı Hasta Gelir..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve bölgenin yükselen değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere 60 yaş üstü veya kadrosu kendinde Dahiliye Uzmanı arıyoruz.          ( SGK ve Yabancı Hasta Geliri )..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve bölgenin yükselen değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere 60 yaş üstü veya kadrosu kendinde Plastik Cerrahi Uzmanı arıyoruz.          ( SGK ve Yabancı Hasta Geliri )..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve bölgenin yükselen değeri  Egemed Hastaneleri bünyesinde bulunan Özel Egemed Hastanesi Söke ve Özel Egemed Saydam Tıp Merkezi Kuşadası'nda   görev almak üzere Anestezi Ve Reanimasyon Uzmanı arıyoruz.         ..

Aydın / Tümü EGEMED HASTANELERİ

İş TanımıSektörün ve bölgenin yükselen değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere Genel Cerrahi Uzmanı arıyoruz.          ( SGK ve Yabancı Hasta Geliri )Aranan Nitelikler ..

Aydın / Tümü EUREKO SİGORTA

İş TanımıGüney Ege Bölge Müdürlüğü'müze bağlı olarak sigortacılık hizmeti verdiğimiz Garanti Bankası müşterilerine Eureko Sigorta ürün ve hizmetlerinin aktif satışının yapılması, müşteri ilişkilerinin memnuniyetini / kalıcılığını sağlayacak şekilde yürütülmesinden sorumlu ola..

İş Tanımı1950'den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış KEMAL TANCA markamızın Bamboo AVM de yeni açılacak olan mağazasında değerlendirilmek üzere, perakendeciliği meslek olarak benimsemiş ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen, d..