Aydın Uzman İş İlanları

Şehir: Aydın Pozisyon: Uzman
Aydın / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıNAZİLLİ UĞUR EĞİTİM KURUMLARINA DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER ARANIYOR.Aranan NiteliklerBRANŞINDA UZMAN, TEKNOLOJİYE HAKİM, GELİŞİM VE YENİLİKLERE AÇIK TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

Aydın / Tümü Uğur Dershaneleri

Aranan NiteliklerKurumumuzda görev yapacak Fen Bilgisi Öğretmeni alınacaktır...

Aydın / Tümü Uğur Dershaneleri

Aranan NiteliklerKurumumuzda görev yapacak Fen Bilgisi Öğretmeni alınacaktır...

Aydın / Tümü Uğur Dershaneleri

Aranan NiteliklerKurumumuzda çalıştırılmak üzere Sbs Matematik Öğretmeni alınacaktır. 2015 - 2016 eğitim öğretim yılından itibaren özel okul olarak faaliyetimizi sürdüreceğiz...

İş TanımıAydın ve izmir şantiyelerimiz için deneyimli harita mühendisi ve topoğraf personel ihtiyacımız vardır..

İş TanımıŞirketimiz şantiyelerinde görevlendirilmek üzere "C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı" işe alınacaktır...

İş TanımıAydın-Didim 'de ikamet eden Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan NiteliklerEn az lise mezunu, En az C sınıf ehliyetli, 35 yaşını aşmamış, ..

İş TanımıAydın - Nazilli' de birimlerimizde Araçlı Operasyon Elemanı olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, En az C sınıf ehliyetli, 35 yaşını aşmamış, ..

İş TanımıAydın' ın Kuşadası birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,       Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporla..

Aydın / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin perakende sektöründe hızla büyüyen şirketi; Şok Marketler T.A.Ş.  Aydın Didim  ilçesinde görevlendirmek üzere Market Elemanları aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özelli..