Aydın İş İlanları

Şehir: Aydın
Aydın / Kuşadası Yılmazlar Yapı Market

Ön muhasabe ve muhasabeye vakıf tecrubeli muhasebe elemanı aranmaktadır Erkek adaylarda askerliğini yapmış. Kuşadası Söke ve Davutlar bölgelerinde ikamet eden. (Servisimiz mevcuttur) Müracaat Yılmazlar Yapı Market Muhasebe Yöneticisi Nihat Keskin..

Aydın / Kuşadası KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz.Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur. 30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüz..

Aydın / Tümü Atasan İzolasyon Doğalgaz

İzmir, Aydın illerinde çalıştırılmak üzere En az lise, tercihen üniversite mezunu, Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistem..

Aydın / Kuşadası Club Market

otel marketınde çalışacak iyi derecede ingilizce bilen yanında fransızca'da bilen kuşadası yada selçukta ikamet eden dinamik,takım çalışmasına uyabilecek çalışma arkadaşları aranıyor..

Aydın / Kuşadası SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. KUŞADASI ATLANTIQUE OTEL PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 s..

Aydın / Tümü Şenol Gıda San A. Ş.

Besicilik Sektöründe en az 3 deneyimli, Yem ve Yem Katkıları satışında çalışmış Satış ve ikna kabileyeti yüksek Diksiyonu düzgün B Ehliyetli Referans verebilecek Zooteknistlerin müracaatları dikkate alınacaktır...

Kuşadası Merkez Şirketimizde.... *Ticaret lisesi, MYO ya da üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun. *Yoğun çalışma temposuna alışkın. *Gelişime açık, dikkatli ve titiz çalışabilen, pratik, detaylara önem veren, takım çalışmasına yatkın. *MS Office programlarını (Wo..

Aydın / Didim (Yenihisar) Uludağ Otel

Kat görevlisi elemanlar aranmaktadır...

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DENETÇİ MÜHENDİSLERE İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR...

Aydın / Didim (Yenihisar) Yeni Hisar Yapı Denetim

yapı denetim firmasında çalışmak üzere şantiye bilgisi olan, proje okumayı bilen eleman aranıyor. ofis içinde proje kontrolü, belediyede iş takibi yapacak eleman aranıyor . dolgun maaş yemek+sigorta..