Aydın İş İlanları

Şehir: Aydın

Şirketimiz bünyesinde EGE BÖLGESİNDE bitki besleme ürünleri pazarlamasi konusunda deneyimli iş arkadaşları aranmaktadır. * Ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullana bilen * Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak * Bölgeye hakim yeterli iş deneyimi..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN ASİSTAN ALINACAKTIR (Maşş 1.500 Tl +sgk+yemek)..

Aydın / Merkez Güzel Temizlik

Firmamız bünyesinde çalışacak bayan temizlik Personeli aranmaktadır..

Aydın / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakend..

Aydın / Didim (Yenihisar) Simetri Yapı Tasarım Uygulama

Simetri Yapı Tasarım Uygulama firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Simetri Yapı Tasarım Uygulama Ofis Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Aydın / Nazilli Sarp Catering

Toplu üretim yapılan yerlerde konsept işlerde çekirdekten yetişmiş lezzet şefi aramaktayız. Üretimhanemizde aradığımız kriterlerdeki şefe geniş mevzuatlı yardımcılar bulunmaktadır. İlgilenen şeflerin başvurularını beklemekteyiz...

Aydın / Söke Yağmur Cafe

PİDE USTASI ARAMAKTAYIZ.TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR...

Aydın / Kuşadası Altınkürek Restaurant

Pide ustası aranmaktadır, Aydın pidesini bilen arkadaşlar tercihimizdir...

Aydın / Merkez Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..