Aydın İş İlanları

Şehir: Aydın

* UŞAK - KÜTAHYA - AYDIN - DENİZLİ Bölgelerine hakim ve bu bölgelerde çalışabilecek * Satış Ekibini Kurarak Koordine edebilecek, Bölge temsilcisi olarak çalışacak, * Kendine güvenen, * Tercihen E-Ticaret konusunda bilgili * İnsan İlişkileri iyi, satış - Pazarlama kabiliyeti ..

Aydın / Merkez Yenipazarlı Kazım Usta

A2 ve B ehliyet sahibi, Daha önce restoranlarda aynı pozisyonda çalışmış, Prezentabl, aktif, ekip çalışmasında uyumlu, Güleryüzlü ve iletişim becerisi iyi...

Aydın / Merkez İleka Ltd Ştı

İzmir, Aydın, Manisa, Denizli illerinde çalıştırılmak üzere En az lise, tercihen üniversite mezunu, Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran e..

Aydın / Kuşadası Türkiye Emlak Gazetesi

TÜRKİYE EMLAK GAZETESİ VE TÜRKİYE EMLAK DERGİSİ BÜNYESİNDE REKLAM DEPARTMANIMIZDA ÇALISACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ELEKTRİK USTASI VE KALFA ARANIYOR.KUŞADASINDA İKAMET EDEN 18-45 YASLARI ARASINDA USTALIGINA GUVENEN VE KALFALIK YAPMIS TAKIM ARKADASLARINA IHTIYACIMIZ VARDIR...

Aydın / Merkez HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Çocuk Bezi Sektöründe lider müşterimizin Aydın'da ikamet eden Belirli bir rut dahilinde Zincir ve yer..

Aydın / Merkez Penta Dil

Kurumumuz da tam zamanlı yarı zamanlı yada freelance ispanyolca eğitimi verebilecek öğretmenler arıyoruz..

SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN , AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN , İNŞAAT TEKNİKERLERİ ALINACAKTIR...

Aydın / Merkez Yenipazarlı Kazım Usta

Konusunda en az 2 yıl tecrübeli, Bay /Bayan ( bay adayların askerlik hizmetini tamamlamış), Dış görünümüne önem veren, Diksiyonu düzgün, Misafir odaklı hizmet prensibine sahip,..

İNŞAAT MALZEMESİ TAŞIMASI İÇİN ARAÇ KULLANACAK, MALZEME YÜKLEME VE İNDİRME YAPABİLECEK TECRÜBELİ ŞOFÖRLER ALINACAKTIR...