Burdur İş İlanları

Şehir: Burdur
Burdur / Tümü AssisTT

Türkiye’nin en büyük çağrı merkezlerinden biri olan AssisTT A.Ş. bünyesinde, “Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda BURDUR lokasyonumuzda çalışacak yeni çalışma arkadaşları arıyoruz. -Diksiyonu düzgün, -En az lise mezunu, -18-35 yaşları arasında, -Teknik konularda hizm..

İş TanımıBURDUR da faaliyet gösterecek zincir mobilya mağazalarımızda  görev alacak "Satış Temsilcileri" arıyoruz...Aranan Nitelikler Mobilya satışı ve mobilyacılık sektöründe deneyimli, Kariyer..

İş TanımıAntalyada faaliyet gösteren zincir mobilya mağazalarımızın BURDUR Şubesinde görev alacak "Mağaza Müdür'ü arıyoruz...Aranan Nitelikler Mağaza Müdürlüğü konusunda en az 5 yıl deneyimli, ..

Burdur / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıBurdur ilinde yeni açılacak Burdur Çevreyolu Migros mağazamızda görevlendirilmek üzere; "Kasiyer”, "Tezgahtar" ve "Satış Elemanı” olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini ..

Burdur / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıBurdur ilinde yeni açılacak Burdur Çevreyolu Migros mağazamızda görevlendirilmek üzere; "Kasap”, "Meyve/Sebze Tezgahtarı " ve "Şarkütör” olarak görev yapacak kişiler;- Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün sipariş..

Burdur / Gölhisar Şahinler Harfiyat

BURDUR Elmayurt şantiyemizde çalışacak gölet ve dere ıslahında daha önceden tecrübesi olan harita teknikeri alınacaktır...

Burdur / Ağlasun Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; ELEKTRİKÇİLER alınacaktır. Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemi Adamı Personelleri Alınacaktır. Yük..

İş TanımıBUCAK da faaliyet gösterecek zincir mobilya mağazalarımızda  görev alacak "Satış Temsilcileri" arıyoruz...Aranan Nitelikler Mobilya satışı ve mobilyacılık sektöründe deneyimli, Kariyeri..

İş TanımıDünya'nın lider GSM operatörü VODAFONE' un, kurumsal satış kanalı olan firmamızın ANTALYA,BURDUR, ISPARTA ofislerimiz için Satış Departmanımızda  görevlendirilmek üzere Kurumsal Müşteri Danışmanı arıyoruz...

Burdur / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın EGE bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..