Burdur İş İlanları

Şehir: Burdur
Burdur / Tümü EFECAN AKARYAKIT

İş TanımıTAŞIT TANIMA SİSTEMLERİ BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜ  firmamızda çalışmak üzere:  ANTALYA MERKEZLİ, ANTALYA,ISPARTA,BURDUR,MUĞLA  illerinde görevlendirilecek ; SATIŞ PAZARLAMA UZMANLARI aramaktayız. Mevcut ve po..

Burdur / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Okulları Burdur Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin İngiliz Dili ve Edebiyatı , İngilizce Öğretmenliği, Amerikan Dili ve Edebiyatı bölüm..

İş TanımıAmerikan Kültür Derneği Dil Okulları Burdur Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; bayan ÖN BÜRO VE EĞİTİM DANIŞMANI alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversite mezunu, -Bilgisayar kullanma becerileri iyi düzeyde, özellikl..

İş Tanımı Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak, Mal kabul görevlilerine destek vermek, Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak, Müşteri ilişkilerine destek vermek, Mağaza kas..

İş TanımıBirden çok şehirde şubesi olan OSGB mizde tam zamanlı çalıştırılmak üzere YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİ alınacaktır...

İş TanımıBirden çok şehirde şubeleri olan OSGB mizde tam zamanlı çalıştırılmak üzere işyeri hekimi alınacaktır. ..

Aranan NiteliklerFirmamızın KONYA şubesinde çalıştırılmak üzere; *CSGB onaylı işyeri hekimi sertifikası olan, *Aktif araç kullanabilen, *Tam zamanlı yada yarı zamanlı, *Bay / Bayan işyeri hekimi alınacaktır...  ..

İş TanımıÜlkemizin hızla gelişen sektörlerinden İş sağlığı ve Güvenliği alanında 13 yıldır hizmet vermekte olan firmamızın merkezi KONYA'da bulunmaktadır. İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, Burdur ve Isparta da kurulu bulunan şubelerimizle birlikte 7 merkez üzerinden topla..

Burdur / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımı Antalya, Burdur, Isparta, Afyon(Dinar-Sandıklı), Mersin (Anamur-Bozyazı), Konya (Akşehir) il ve ilçelerinde bulunan Migros satış mağazalarımızda görevlendirilmek üzere perakendecilikte kariyer hedefi olan Mağaza Yöneticileri aranmaktadır. İş..

Burdur / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..