Burdur İş İlanları

Şehir: Burdur

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK ve PAZ. A.Ş.; BURDUR'da açılması planlanan FLOmağazasında görevlend..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Burdur / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz müşterimiz adına Burdur' da kurulacak olan tesislerinde görevlendirmek üzere Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.      Aranan Nitelikler  - Üniversitelerin Gıda Mühe..

Burdur / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş. BURDUR FLO Mağazalarında görevlendirmek üzere M..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.;BURDUR'da açılması planlanan FLO Mağazasında görevlendirmek üzere KASİYER aramaktadır. Şirket hedef, pol..

Burdur / Tümü AssisTT

Türkiye’nin en büyük çağrı merkezlerinden biri olan AssisTT A.Ş. bünyesinde, “Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda BURDUR lokasyonumuzda çalışacak yeni çalışma arkadaşları arıyoruz. -Diksiyonu düzgün, -En az lise mezunu, -18-35 yaşları arasında, -Teknik konularda hizm..

Burdur / Ağlasun Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; ELEKTRİKÇİLER alınacaktır. Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemi Adamı Personelleri Alınacaktır. Yük..

Burdur / Merkez Atlantis

Aranan Nitelikler, • Çince ve/veya İngilizce bilen • Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun • Aktif olarak araç kullanabilen • Tercihen mermer sektöründe en az 1 yıl saha deneyimi olan, aktif satışta tecrübeli • Seyahat engeli bulunmayan • Etkin iletişim p..

Burdur / Bucak Aras Kargo

ŞUBE TEMSİLCİSİ (BURDUR-ŞT) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümü..

Burdur / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..