Bursa Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Ofis Elemanı
Bursa / Osmangazi Aksamaz İnsan Kaynakları

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZ DA BEYAZ YAKA OLARAK ÇALIŞACAK AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN BİLGİSAYARI İYİ KULLANABİLEN BURSAYI İYİ BİLEN GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN DİKSİYONU DÜZGÜN KONUŞMA YETENEGİ İYİ OLAN İKNA KABİLİYETİNE GÜVENEN EN AZ YÜ..

Bursa / Yıldırım Alkimer Tekstil Ltd. Şti.

TOPTAN VE PARAKENDE TEKSTİL MAKİNE YEDEK PARÇA SATIŞ MAĞAZAMIZA, * MS OFFİCE PROGRAMLARI KULLANABİLEN, * TERCİHEN ETA PROGRAM KULLANABİLEN VE YABANCI DİL BİLEN, * WORD EXCEL GİBİ PROGRAMLARI KULLANABİLEN * SORUMLULUK ALABİLEN, MESLEĞİ SEVEREK YAPAN,GÜNCEL MEVZUATI TAKİ..

BURSA YILDIRIMDAKİ TOPTAN ÖRME KUMAŞ SATIŞ FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÖN VE GENEL MUHASEBE BİLGİSİ OLAN ( BAY & BAYAN ) ELEMAN ALINACAKTIR.. ( İYİ DERECEDE MUHASEBE BİLGİSİNİN OLMASI GEREKMEKTEDİR. ) * MİCRO VE OFİS PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN , * İYİ DERECEDE B..

Bursa / Nilüfer Ag İnşaat

Sekreterlik büro yönetimi okuyanlar da Başvuru yapabiir...

Bursa / Osmangazi Dolgun Yapı

anahtar teslim iş yapan bir firmayız.showroom da müşteri ile ilgilenecek muhasebe ile ilgilenecek.bayan personele ihtiyacımız var.çalışma saatleri 8-30 - 8-00....

Firmamız bünyesinde tecrübeli veya yetiştirilmek üzere ''mekanik tesisat projeleri'' çizim bölümünde çalışacak tercihen iklimlendirme ve soğutma bölümü mezunu Autocad çizim programına hakim genç dinamik proje çizim elemanı aranmaktadır...

Bursa / Tümü Tokoğlu Grup

İş TanımıDonanım kurabilme,Bilgisayar bakımı yapabilme,Kullandığımız paket programlara hakimiyet sağlayabilme,Tüm bilgi işlem ve iletişim sistemlerinin arızalarını takip ederek, gerekli işlemleri gerçekleştirebilme,Kamera ve diğer elektronik ürünlerin ..

Bursa / Yıldırım Nenny Bebe

Nenny baby firmamızın vişne caddesindeki şovrumumuzda ve fabrikamızda ön muhasebede yardımcı personeller alınacaktır...

Bursa / Tümü Gündoğdu Endüstri

İş TanımıŞirketimiz metal sektöründe faaliyet göstermektedir. Sektöründe öncü olan firmamızın Bursa Küçük Sanayi Sitesi şubesinde Muhasebe ve Depo Sorumlusu olarak görev alacak, takım arkadaşı aramaktayız.  Aranan Nitelikler..

Bursa / Nilüfer Akçalar Mobilya

FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE EXCEL PROGRAMLARINA HAKİM ( WORLD - EXCEL ) ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN VE GEREKTİĞİNDE ÜRÜN SATIŞIYLA İLGİLENEBİLECEK OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...