Bursa Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Ofis Elemanı

İş TanımıFatura takibi Gelen Giden Evrak Müşteri Tahsilat Aramaları Evrak takibi  Müşteri Takibi  Aranan Nitelikler  Exel'e Hakim  İkili ilişkileri çok iyi Motivasyonu Yüksek  ..

Bursa / Tümü MMK OTOMOTİV

İş TanımıOTOMOTİV SEKTÖRÜNE SAC, İÇ TRİM KALIPÇILIĞI, MODEL, FİKSTÜR VE APARAT İMALATI YAPMAKTA OLAN KURULUŞUMUZDA DANIŞMA BÖLÜMÜ İÇİN SEKRETER ARAMAKTAYIZ.Aranan Nitelikler* FABRİKA DANIŞMA BÖLÜMÜNDE GÖR..

İş Tanımı·        Tercihen Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü mezunu, ·        Minimum 2-3 yıl Yönetici Asistanlığı sekreterlik tecrübesi olan, ·        Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, ·        Diksiyonu düzgün, ..

Bursa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıÖzel Karacabey Uğur Temel Lisesi'nde çalışacak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni aranıyor. haftada 1 gün yeterliAranan NiteliklerÖzel Karacabey Uğur Temel Lisesi'nde çalışacak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni aranıyor. hafta..

Bursa / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıBURSA KARACABEY ve MUSTAFAKEMALPAŞA ŞUBELERİ..

İş Tanımı Ofis genel düzeninden sorumlu olarak tüm sekreterya süreçlerinin yürütülmesi. Aranan Nitelikler En az Lise mezunu, MS Office programlarına hakim, Analitik düşünce yapısına sahip ve problem çözme ..

Bursa / Tümü MARRION HOTEL

İş TanımıBURSA İNEGÖL'DE yer alan İnegöl'ün en yüksek binasında hizmet veren ve İnegöl'ün en yeni oteli Marrion Otel bünyesinde çalışmak üzere GENEL MUHASEBE ELEMANI aranmaktadır.Aranan Nitelikler          Üniversite mezunu,    ..

İş Tanımı Merkezi Ankara'da bulunan şirketimizin Adana veya Bursa ofislerinde görevlendirilmek üzere Ofis Yöneticisi alınacaktır. Bölgeye gönderilen malzemelerin stok giriş-çıkışlarını yapılması, Tüm ofis (idari) işlerinin yönetilmesi,..

Bursa / Tümü KAVRAM KOLEJİ

İş TanımıKAVRAM KOLEJİ ESENTEPE / NİLÜFERAranan NiteliklerBursa Nilüferdeki Kolejimizde görevlendirilmek üzere Anaokulu öğretmenleri alınacaktır...

Aranan NiteliklerBilfen Eğitim Kurumlarına bağlı liselerde görevlendirilmek üzereÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,İletişim gücü yüksek,Başarı odaklı,Takım çalışmasına yatkın,MS Office programlarına hakim,Pedagojik formasyon ..