Bursa Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Ofis Elemanı

İş TanımıSenur A.Ş. ARNICA 1962 Yılında İstanbul’da elektrik motorları üretimiyle ticari faaliyetine başlamıştır. Türkiye’de ilk narenciye sıkacağı, ilk katı meyve sıkacağı, ilk mutfak robotu, ilk ev tipi kıyma makinesi, ilk halı yıkama makinesi v..

Bursa / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir.Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin e..

İş Tanımı Yasal mevzuata uygun olarak tüm muhasebe süreçlerini yürütmek, Resmi kurumlarla mali konuları takip etmek ve sonuçlandırmak, Tüm işlemleri Vergi Usul Kanunu hükümleri doğrultusunda takip etmek ve işlenmesini sağlam..

İş TanımıOTOMOTİV SEKTÖRÜNDE İÇ PARÇA,KALIP VE İMALAT ALANINDA SEKTÖR LİDERİ OLAN PROJEMİZDE DEĞERLENDİRİLMEK ÜZEREAranan NiteliklerLise (Tercihen Ticaret Lisesi ) veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Muhasebe konusu..

İş TanımıGAYRİMENKULDE DÜNYANIN 1 NUMARASI! Dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker, 1906 yılında San Francisco'da Colbert Coldwell ve Arthur Banker ortaklığında kuruldu. Geride kalan 108 yıllık tarihinde konut, lüks konut ve ticari gayrimenk..

Aranan NiteliklerKAVRAM EĞİTİM KURUMLARINDA GÖREV YAPACAK DENEYİMLİ İDARECİ-YÖNETİCİ ALINACAKTIR...

Aranan NiteliklerKAVRAM EĞİTİM KURUMLARINA ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR...

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ZİRVE PROGRAMI BİLEN ÖN MUHASEBE VE SEKRETERLİK YAPABİLECEK BAYAN ELEMANA İHTİYAÇ VARDIR ...

Gestaş Mühendislik İnş. Ltd. Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Gestaş Mühendislik İnş. Ltd. Şti Ön Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Gülse Üretim Destek Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer İnsan Kaynakları Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Gülse Üretim Destek Hizmetleri İnsan Kaynakları Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..